Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy bisex esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy bisex esetleg leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem hogy elkezdtem érdekelni a lányok is..Vagyis..olyan érzésem van mintha bisex lennék.Eddig mindig fiukkal jártam,fiukba voltam szerelmes..De mondjuk ha kiderülne hogy bisex vagyok akkor szerintem tuti hogy titokban tartanám mert nem merném fel válallni senki előtt..Játékokban mint pl:Imvu szoktam lányokkal "pozokba menni" de csak hülyeségből..Mondjuk aztsem tudnám hogy ehez mit szolnának a szüleim barátaim,hogy hogy viszonyulnának hozzá.Mert szerintem furának tartanák és ezért szerintem páran cikizznének is..Mondjuk ha a legjobb barátnőmnek elmondanám lehet nem zavarná annyira.De mitől érzem mostanában így?

2014. febr. 10. 19:14
 1/2 anonim válasza:
100%

Ennyi idősen természetes, hogy ha kíváncsi vagy. Az, hogy biszexuális vagy-e az majd idővel elválik. Még csak most kezdesz ismerkedni a szexualitással, adj magadnak időt, pár évet, hogy megtapasztald, hogy mit szeretsz és, hogy kikhez vonzódsz.

Viszont bármilyen is az irányultságod, ne legyen szégyenérzeted, fogadd el magad úgy ahogy vagy mert ez természetes és nincs vele semmi baj. :)

Ha van olyan barátod aki emiatt cikizne, akkor az nem igazi barát.

2014. febr. 10. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:
egyébként előző honnan tudod mennyi idős a kérdező? XD
2014. febr. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!