Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Miért gáz ha full aktív vagyok?
Figyelt kérdés
Azaz pl még orált se szeretnék csinálni a másiknak. Ez tényleg gáz?2014. jan. 29. 11:36
11/17 anonim válasza:
mint ahogy feljebb írtam, nincs azzal gond hogy nem akarsz orálozni.
de a seggnyalás az akkor is jól esik a passzív félnek, mert még jobban ellazul tőle, ahogy írták előttem.
12/17 anonim válasza:
szerintem nem gáz..én pl. egy ilyen pasit keresek :D 19/f
13/17 Béla211 válasza:
Van aki nem igazán szereti ,hogy nyalják hiába passzív. Mindent embere válogatja.De ha valakit igazán szeretsz akkor megteszel neki olyan dolgokat is az ágyban amit te annyira nem kívánsz de őt boldogá teszi. Ez persze csak sexuális kapcsolatnál nem működik. Ott mindenki csak saját magával törődik ezért nem is lesz igazán jó a sex. Legalábbis nekem ez a meglátásom.
14/17 ftf1983 válasza:
Béla211! Szerintem egy alkalmi szex is lehet nagyon, de nagyon jó, legalább is nekem a legjobb szexeim alkalmi szexek voltak. Ez csak attól függ, hogy a másikkal mennyire találjátok meg a közös "hangot" :D
15/17 Béla211 válasza:
Csak ha először találkozol a másikkal szerintem ezt a "hangot":D nehéz megtalálni. Meg neki is ,hogy én éppen mire vágyok.Ez az amit a párom így 4 év elteltével tud. És pont azt csinálja amit élvezek:D.Két egy éjszakás kalandom volt de nekem az nem jött be.Persze van olyan haverom akinek meg mindig kell az új. Mert egy pár szexuális együtt lét után rájuk un.
16/17 anonim válasza:
és milyen fiúval ??
milyen érzés?
17/17 ftf1983 válasza:
Nekem volt már nem kevés alkalmi kapcsolatom és nem egyszer rögtön egymásra tudtunk hangolódni és nagyon jó lett a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!