Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paulik Áron kérdése:

Lányok, van köztetek olyan, aki felhagyott biszexuális vágyai kiélésével?

Figyelt kérdés
El lehet az ilyesmit engedni, vagy számíthatok rá, hogy örökre megmarad? Ha már van néhány pozitív példa, az is megnyugtató :)

2013. dec. 31. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszer rámentem a témára, de rossz nőt választottam, emiatt elment a kedvem az egésztől.
2013. dec. 31. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én néha kívánom a dolgot néha nem...de mikor akarnék lenni valakivel sosen találok partnert benne:S

Szerintem nem növöm ki ezt a dolgot még egy ideig...felnőttként nem tudom elképzelni magamat 30 éves korom után lánnyal,de most még igen 21/L

2013. dec. 31. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hagytam fel, csak éppen nekem sincs rá partner éppen. Se lány, se fiú... Hajlandó lennék egyébként elkötelezni magam egyvalaki mellett, legyen az nő vagy férfi, de amíg nincs tartós kapcsolatom, addig felesleges visszafogni magam.
2013. dec. 31. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
A tartós kapcsolat érdekében ezek szerint jó eséllyel le tudtok/tudnátok mondani róla, ugye?
2013. dec. 31. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!