Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akkor én most biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én most biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig megnézem a lányokat. És nem, én nem úgy nézem meg őket hogy " jajj de jó lenne így kinézni " , hanem mert elgondolkodom hogy milyen jó lenne egy ilyen szép lánnyal csókolózni, esetleg szexelni vele.

De viszont szerelmes nem tudnék lenni lányba, csupán szexuális téren vonzanak..

2013. dec. 23. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Esélyes.

Végül is igen, a biszexualitásnak ez az alapfeltétele, hogy szexuálisan tudjál vonzódni a hozzád hasonló neműekhez.

A szerelem egy másik kérdés, az sokszor ellenkező neműek esetében sem párosul feltétlenül a szexuális vonzalommal.

2013. dec. 23. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igen, biszex vagy :)
2013. dec. 23. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
15%

hát nem tudom:D

lányként,ha csinost lány látok,akkor érzek úgy,mint te,de most egy jó nő,az mindig jó marad :P

de nem tartom magamnak bi-nek emiatt

annyian bemesélik maguknak,hogy azok...,szerintem maga a fogalom is bolondság

2013. dec. 23. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3- Szerintem a fogalom nem bolondság, csak maga az, ahogyan a mai partyp#csák viszonyulnak hozzá.

Én például tudom magamról, hogy biztos nem vagyok bi, mert ugyan nincs bajom a biszexuálisokkal vagy a homoszexuálisokkal, de számomra egy nővel csinálnom bármit is elképzelhetetlen lenne.

Tehát ha megnézek egy jó nőt az utcán, akkor nyilván én sem vagyok vak és látom, hogy az jó nő, de ezenkívül semmit sem akarnék tőle. Szerintem ez a határvonal a heteroszexualitás és a biszexualitás között.

2013. dec. 23. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ hány éves vagy. 22 év alatt előfordulnak nemi identitási bizonytalanságok.
2013. dec. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!