Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A heteroszexuális nők nagyrész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsencii kérdése:

A heteroszexuális nők nagyrésze miért undorodik a saját nemétől?

Figyelt kérdés
A hetero férfiakat még megértem, hogy miért azok mert egy másik férfiban nem sok mindent lehet nézni v akár fogni. De a nők? Egyszerűen nem értem. Lányok, ti hh nem találjátok vonzónak ezeket a csodálatos művészeti alakokat? Biszexuális nő vagyok és szerintem a nők nemritkán rendelkeznek olyan testtel, ami egyszerűen lélegzetelállító.

2013. dec. 5. 23:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a férfiak és a nők között ugyanolyan arányban megvan a biszex hajlam, csak a férfiak között ez kevésbé elfogadott, ezért hajlamosabbak elnyomni. Ez mellesleg ugyanannak a társadalmi hagyománynak köszönhető, amely a nőket szexszimbólummá redukálta, és a kérdező is főleg erre alapozza azt a megállapítását, hogy a nők teste "művészibb". Nem az, csak a heteró férfiak által dominált művészet és média szívesebben ábrázolja, mint a férfitestet. Valójában mindkét nem egyformán szép. De ettől még nem várható el, hogy az emberek mindkettőhöz egyformán vonzódjanak. De gustibus non est disputandum.
2013. dec. 9. 06:46
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

21.

Lehet h. igazad van és bennem s megvan, de fogalmam sincsen mit és mennyit kéne innom hozzá :DDD

És a szexuálisan forró környezet sem elég nekem, mert voltam 2 fiú-1 lány variációban is, és esélytelen volt, hogy a sráccal egymáshoz is nyúljunk. Véletlenszerűen összeért ami összeérhet, és azét 1-2 csepp ment a másikra is (ez még belefér) de ez minden.

2013. dec. 9. 08:25
 23/27 A kérdező kommentje:
Az értelmesebb válaszokat köszönöm:)
2013. dec. 12. 21:31
 24/27 anonim ***** válasza:
26%

Na most meg azért lettem lepontozva, mert nő létemre inkább a fiúk izgatnak és elfogadok mindenkit, csak ne vonjanak felelősségre, amiért nem kellenek nekem a nők? :D Vicces. :)

Amúgy az érzéseimmel én sem fogom fel, hogy a heteroszeuális fiúknak hogy hogy nem kellenek más fiúk? Hiszen a fiúk olyan kívánatosak tudnak lenni! De az eszemmel tudom, hogy ez szubjektív indok, csak mi nők tapasztaljuk így, ők meg épp ránk vannak (legtöbbször) huzalozva. :)

2013. dec. 13. 01:15
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy a férfiakon nincs mit nézni, fogni? :D Te jó ég, ekkora baromságot! XD Ember, láttad már mondjuk Jason Momoa-t? Na ha azon nincs mit nézni meg fogni, én most nyomom ki a szemem, és vágom le a kezem... pff
2017. ápr. 27. 01:51
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
És azért undorodunk, mert semmi szép nincs egy nőben.
2017. ápr. 27. 01:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is hetero lány vagyok, és őszintén szólva, szerintem a legtöbb nőnél (oké, nálam...) ez úgy műödik, hogy egy TEST, csak egy test önmagában semmilyen helyzetben nem tud beindítani, konkrétan felizgatni.

Szerintem ettől különböznek a nők a férfiaktól, hogy mondjuk ha egy hetero férfi meglátja egy idegen nő testét a feje/arca nélkül, már arra is fel tud izgulni, nem kell hozzá több információ.

Igen, a férfiakhoz vonzódom, és nem vagyok aszexuális sem, de ha csak úgy meglátok egy akármilyen csodás férfi testet, marhára nem fog érdekelni, mert nem arra indulok be. Nekem kell hozzá a személyisége, a viselkedése, az arca, hogy bízom benne stb, szóval ez ilyen baromi összetett dolog.

Szóval csak egy idegen testre kb annyi izgalommal nézek, mint egy tescós bevásárlószatyorra.

Úgyhogy emiatt egy női testre se izgulnék rá csak úgy ahogy van. Emellett viszont megcsodálom, ha egy nő valamiért megfog, de inkább a különleges női arcok meg hajak tetszenek. Undorodni úgy alapból nem undorodom az átlag női testektől, inkább bizonyos személyiségtípusoktól.

De egy idegen nő nemiszervére pont annyira nem lennék kíváncsi, mint egy idegen férfi nemiszervére, mert csak azé a pasié érdekel, akibe szerelmes vagyok.

2020. szept. 4. 23:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!