Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A heteroszexuális nők nagyrész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsencii kérdése:

A heteroszexuális nők nagyrésze miért undorodik a saját nemétől?

Figyelt kérdés
A hetero férfiakat még megértem, hogy miért azok mert egy másik férfiban nem sok mindent lehet nézni v akár fogni. De a nők? Egyszerűen nem értem. Lányok, ti hh nem találjátok vonzónak ezeket a csodálatos művészeti alakokat? Biszexuális nő vagyok és szerintem a nők nemritkán rendelkeznek olyan testtel, ami egyszerűen lélegzetelállító.

2013. dec. 5. 23:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Rajta nagyon sok nézni és fogni való van, az tuti. Rakd ki a szobád falára, és gyönyörködj benne elalvás előtt.

[link]

2013. dec. 5. 23:23
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Téged sem az eszedért szeretnek.
2013. dec. 6. 00:05
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Egy tigris, virágcsokor, vagy festmény is lehet lélegzetelállítóan szép. Most akkor azoktól is be kellene nedvesednem?
2013. dec. 6. 00:12
 14/27 anonim ***** válasza:
16%
Mert nő es nem vagyok leszbi. Minel nőiesebb,annal inkabb "fújjjj"- kifejezetten noparti vagyok, de vonzódni csak ffakhoz tudok, a mellett is taszít, a punci is :))))) meg nem fognám a másét ! Ffak kozul viszont csak a nagyon dekóratívak jonnek be, vékony alkat, szép arc, szörtelenség, sokkal vonzóbb egy ilyen feszes, sima mellkasú srác szép farokkal, mint egy nő mellekkel, nedves puncival. .. talán nem is létezik igazi leszbikusság, csak az fordul a nők felé, aki nem kap dekóratív fiút? :)) az is biztos, hogy én ffként se nyúlnék puncihoz, mellekhez! Maradnék a szexi srácoknál :))))))
2013. dec. 6. 03:41
 15/27 anonim ***** válasza:
33%
Bocs mobilról írtam, most látom, hogy kissé átvariálta a szavakat, rem. Azért érthető:)
2013. dec. 6. 03:43
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nincs hajlam a nőkben, volt egy felmérés, hogy kis hányaduk fantáziál másik lánnyal, sőt, a fiúk között manapság több a bi szerintem
2013. dec. 6. 03:48
 17/27 A kérdező kommentje:

7.kérdés: Kérdésemben nem fejtettem ki bővebben, hogy mire gondolok. Egy szóval sem mondtam olyat, h a test szépségét egyetlen dolog is meghatározhatja. Annak is lehet gyönyörű alakja, akinek nincsenek nagy mellei:) Olyan, mintha a női testnek külön tudománya lenne. Egyszerűen nem számít, ha van benne valami hiba, mert ha a többi dolog szép akkor azok összhangja mellett a hibák teljesen eltörpülnek. Vannak persze a csúnyák pl. a dagadtak,vagy csontkollekciók,aránytalanok. De ez csak az első benyomás. Van amikor egy testet alaposabban szemügyre kell venned ahhoz, hogy megállapítsd a dolgokat. Viszont, hiba mindenkiben van. Szóval a nők testében nem azt kell keresni, ami úgy is van benne. Csodálni kell a sajátosságait, rejtelmeit és formáit.

12.kérdés:Szerintem nincs jogod másokat burkolt értelemben hülyének nevezni, csak mert kíváncsi volt egy általános válaszra. Mindenkinek megmondom: A kérdésemre kérek választ, nem pedig idiótaságokat és kitéréseket. Nem vagyok kíváncsi a felháborodásra. Szerintem ez egyszerű.

2013. dec. 9. 01:07
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam már tökéletes férfi testet, és az enyémnél szebb farkat is. (bár az enyémet mindenki dicsérte, aki látta)

Ez úgy értendő, hogy szeretnék úgy kinézni, és az a szerszám lengedezzen rajtam. Nem pedig úgy, hogy szexi,vagy vonzó, vagy azt a farkat a számba venném. Mindegyik kizárt.

Ettől még észrevehetem, és kicsit irigykedhetek is rá :)

2013. dec. 9. 01:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Dowd-nak igaza van. Lefordítom, kérdező. Te biszex vagy, magadból indulsz ki, de ennyi erővel én is kérdezhetnék (akinek a fiúk gyönyörűek, a női test semleges, szexuális vonatkozásban pedig TASZÍTÓ), hogy hogy a csudába vonzhatnak téged a puncik, mellek? Érthetetlen! Nézd meg, mennyi gyönyörű, kívánatos, kerek fenekű, szép farkú, feszes, LAPOS! mellkasú fiú sétál köztünk (persze nem mind)- nőként hogy tudsz egy másik nőre is ráfanyalodni? :) Szépnek látom én is a női testet, ahogy Dowd a férfitestet, de ha meg kellene "úgy" érinteni, egyértelműen borzalmas lenne. De te nem fogod megérteni az én szexualitásomat, hogy csak egyfelé vagyok huzalozva, ahogyan én sem a tiedet.
2013. dec. 9. 01:40
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

Most azért pontoztak le, mert nő vagyok és kösz, nem vagyok leszbi? :) Elfogadok én mindenkit olyannak, amilyen, amíg nem kezd el győzködni. S a "miért nem vonzódik saját neméhez a heteroszexuális nő?" már részben az. A kérdezőt is elfogadom, ő azt csinál, amit akar.

Mellesleg, az egyenesen izgató, ha két fiú nyalja-falja egymást, de soha nem erőszakolnám rá senkire, hogy a kedvemért csinálja, ha tudom róla, hogy heteroszexuális és csak a lányok izgatják.

2013. dec. 9. 01:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!