Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok: Volt már rá példa, hogy szex közben
kakás lett a péniszetek?
Fúúúj de gusztustalanok vagytok!!Miért nem teszitek inkább p.nciba?Ott nincs szar...
2013. nov. 20. 17:03
Utolsó válaszoló...és ha megindul a hugy? És a meleg pasi hogy tegye a punciba nagyokos?
Én passzív vagyok, de sosem történt ilyen. Eléggé megalázó lenne...meg igencsak gusztustalan. Ha valaki veszi a fáradságot és előtte alaposan megmossa magát akkor-szó szerint-semmi nem fog becsúszni, és most nem csak a többi passzívhoz szólok, hanem a nőkhöz is.
2013. nov. 22. 16:03
Nővel már volt, igen. Benne van a pakliban.
2023. jan. 28. 08:23
Csak nővel csináltam ! Egy alkalommal éjjel láttam a bnőm mezitelen popsiját ,ahogy rávilágított a hold.Megkívántam, és szép lassan benyomtam neki. Meglepően hamar becsúszott,persze felébredt, és amikor vége volt, meg is kérdeztem tőle, sokan kívánták ezt? azért lett ilyen laza? nem volt senkinek ilyen igénye mondta,teljesen nyugodtan,és egyszerűen. Nem kételkedtem benne. Amikor kimentem mosakodni, akkor láttam, hogy nyoma volt a bentlétnek. De nem éreztem semmilyen undort, vagy meglepetést. Aki ilyen próbálkozik, ne legyen meglepve, így jár. Ez az egy alkalom volt vele ....soha még szóba sem került,az az éjszaka.
2023. febr. 9. 17:26
Benne van a pakliban. Velem egyszer fordult elo, hogy amikor kivettem olyan volt az ovszer. Nem volt gond, sok papirzsepivel megfogtam es ugy huztam le a gumit aztan ment a kukaba.
2024. jún. 4. 09:14
Kapcsolódó kérdések: