Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsofiafap kérdése:
Megcsalom a pasim, ha ágyba bújok egy lánnyal?
Figyelt kérdés
órák óta azon veszekszünk, hogy mi lesz ha a leszbikus barátnőm nálam alszik, aki marha vonzó és odavagyok a testéért, de szigorúan érzelmek nélkül, hiszen a páromat szeretem. 9 hónapja együtt vagyunk. help?2013. okt. 31. 20:00
21/22 A kérdező kommentje:
hát a helyzet megoldódott azzal, hogy nem alszik itt a lány. átmenetileg. ezek szerint mindenki véleménye az, hogy nemkéne megcsalnom egy lánnyal.
A szopáshoz még annyit, hogy lehet elmebetegnek néztek, de egyáltalán nem zavarna. szerintem az nem hatna károsan a kapcsolatunkra, csak kinevetném. de mondom, valószínüleg velem van a baj :/
2013. nov. 2. 22:31
22/22 anonim válasza:
Hát vannak ilyen emberek, ha találsz egy olyan párt aki szintén így áll az élethez, akkor nem para szerintem
Legalábbis ha egy pár így lenne boldog én nem szólnék bele, nem zavarna :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!