Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsofiafap kérdése:
Megcsalom a pasim, ha ágyba bújok egy lánnyal?
Figyelt kérdés
órák óta azon veszekszünk, hogy mi lesz ha a leszbikus barátnőm nálam alszik, aki marha vonzó és odavagyok a testéért, de szigorúan érzelmek nélkül, hiszen a páromat szeretem. 9 hónapja együtt vagyunk. help?2013. okt. 31. 20:00
11/22 A kérdező kommentje:
köszönöm kilences :D ezzel sokat segítettél a problémámon. ha azt akarnám hogy valaki megmondja mi vagyok, megkérdezném anyámat.
2013. okt. 31. 20:19
12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat. hálásan. :) meg lesz oldva. sokat segítettetek nagyon!! :)
2013. okt. 31. 20:25
13/22 anonim válasza:
az ilyennek milyen kapcsolat? sose fogom megérteni
14/22 anonim válasza:
Most akarjátok megcsinálni vagy majd egy későbbi időpontra teszitek? ;)
15/22 anonim válasza:
mutatsz a barátnőd testéről 1 képet?
szerintem ez igen is megcsalás, hisz elcsábulsz egy adott dolognak...ami már annak a jele, hogy a pároddal szembeni szereteted, nem olyan erős, hogy ellent mond a csábításnak.
boccs. :S
egyébként hány évesek vagytok?:
16/22 anonim válasza:
ha én lennék a barátod akkor meg engedném csak hagy legyek ott .
17/22 My Conserve válasza:
Szerintem megcsalás, igen.
De nem mindenki érzi így. Vannak olyan pasik és nők is, akik ezt megengednék.
Ha a te párod nem engedi meg, akkor el kell döntened, hogy melyikük a fontosabb neked.
18/22 A kérdező kommentje:
én elég fiatal vagyok még, szóval ez is az oka, hogy ilyenen veszekszünk ez tény. barátom felnőtt. nemküldök képet.:D tökéletes homokóra és négersegg. képzeld el. ;) hogy minek kapcsolat? mert nem a kapcsolat a lényeg hanem a barátom. ha nem vagyunk együtt is ugyanúgy szeretem.
2013. nov. 1. 20:24
19/22 anonim válasza:
van aki lenézi a nőket és a nők közti szexet annyira, hogy neki nem számít megcsalásnak
De van akinél a szex az szex...ennyi erővel ha a pasidat lesz.opja valaki, akkor az nem megcsalás? Ő csak vonzódott a tökéletes, dús ajkaihoz, szigorúan érzelemmentes volt :D
20/22 anonim válasza:
vagy a pasija 69-ezik egy férfival
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!