Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek b*ziság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek b*ziság?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és az unokatesóm is fiú,egy idősek vagyunk és egymást elégítjük ki.De közben a lányokhoz vonzodok/vonzodunk meg nem is tudnám elképzelni más fiúval csak vele. Szerintetek ez b*ziság?

2013. okt. 22. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
homoszexuális vérfertőzés (persze nem fertőztök mert ebből nem lesz gyerek)
2013. okt. 22. 22:36
 12/21 Simonöcsi ***** válasza:
19%
Betegek vagytok!
2013. okt. 22. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Most álljatok le vele, mert egyszer csak elunjátok, kell valami újdonság, jó próbáljátok ki az orált, de persze csak poén, meg kísérletezés majd jöhet a seggbekuki és mire észbekaptok vérfertőző homárok lesztek.
2013. okt. 22. 23:39
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező!

Hagyd a hülye dumákat, egy normális hozzászóló nem volt eddig, el sem olvasták rendesen a kérdésed, szerintem nem is értik, csak az elszánt homofóbia jön ki rajtuk...!

1./ "egymást elégítjük ki" az nem jelent popsit, vagy szájat, mi is "kielégítettük" egymást a haverommal, mégsem vagyunk b*znyákok (bár bisexuális szívesen vagyok, mert azzal az égegyvilágon semmi gondom, - szerencsére én is találkoztam olyan sráccal, akivel létrejött a szitu). Egymás előtt, vagy egymásnak kézzel, az jobb mint egyedül, de egyáltalán nem számít mély érzelmi kapocsnak - az közel olyan, mint egymás hátát megmaszírozni... csak az elfogadott, ezt meg a "társadalmi konvenciók" a tiltó listára tették.

2./ Méghogy "vérfertőzés"... Olvass utána a fogalomnak. Nincs aktus, és két azonos nemről van szó... nem is ragozom aki nem érti...?!

3./ A csajok érdekelnek, el sem tudod más fiúval elképzelni... akkor mi a jónyavaját b*zzzátok szegény srácot...! Egyszerűen dolgoznak a hormonok és gyakrabban szükséges a kielégülés. Hogy ezt most a megengedett korlátok között hogyan vezeti le, az már kettejük dolga! Igen, a statisztikák szerint a civilizált felnőtt lakosság 35-40%-a legalább egyszer érintkezett életében azonos neművel! Mégsem lett homó! A lakosság 75-80%-a foglalkozott már a gondolattal, hogy megtegye! Kb. 10% rendszeresen megteszi - bisexuális! kb. 5-6% pedig homoszexuális. De tudod, az ember kíváncsi természet, s ha úgy alakul, hogy nagyon intim közelségbe kerül 2 barát/nő akkor olyan kérdések is felmerülnek, amik ott legbelül vannak... olyan dolgok is előjönnek, amiket csak egyvalakivel mer megbeszélni, megtenni...

ŐK MEG MERTÉK TENNI AZT, AMIRŐL A LEGTÖBB EMBER CSAK ÁLMODIK! Ennyivel többek - ennyivel tapasztaltabbak.

Nem ez a baj, az a baj, hogy ha most bűntudatot ébresztetek benne és így kialakulhat benne egy bizonyos fóbia, majd bezártság, stb. NA EZ NEM KELL!

Kedves barátaim, éljétek meg vágyaitokat és örüljetek annak, hogy ilyen barátotok van!!! Vigyázzatok egymásra és majd kialakul, hogyan tovább! Semmiként ne menjen ez a barátságotok rovására, és ha lehet, ne váljon a dolog egyoldalúvá. Egy egészséges bisex életmód igenis nem lehet probléma, mert annak elfojtása súlyosabb következményekkel jár/hat, mint annak diszkrét megélése! Nem véletlenül alakult az ember ilyenné. Semmiként ne szégyelld, és ne csinálj ebből skrupulust magadnak! Az ember vegyes táplálkozásúnak született - csak tudd a határokat. Bár ha a homó ösztön erősebb, azzal is lehet boldogan együtt élni - éppen elég pozitív példa igazolja hasznos és szeretett emberekké válhatnak ők is!

Örülnék, ha elárulnád, hány évesek vagytok.

Ha valakinek ilyen vágyai vannak, nyugodtan írhat nekem, megértő, normális, férfias férfi vagyok, szívesen levelezek kérdéseid kapcsán, vagy esetleg segítek, találkozhatunk is... Kell, hogy kiengedd magadból a gyötrő kérdéseket, hogy ne legyél ettől lelki sérült, hogy diszkréten, tabuk és lelki sérülések nélkül éld az életed. Szakemberek elmondhatnák, mi minden következhet a sok hülye vélemények miatt - a lelki zűrtől akár az öngyilkosságig... Megéltem hasonló gyötrelmeket és mondhatom, majdnem rámentem én is! Szerencsém, hogy volt, aki tapasztalatával, intelligenciájával és "jófejségével" segített boldogabb emberré válnom, elfogadnom magam és vágyaim, aki megtanított azok megélésére. Ma egészséges BI pasi lettem, akiről senki nem tudja,- boldog vagyok, gyerekem, NŐ élettársam van és néha, amikor jönnek vágyaim tudom, hogyan oldom meg magam kérdését a megfelelő emberrel. Ez ma már egy ideális állapot - de ha ezen agyaltam volna bűntudattal, egyedül stb, akkor már biztos minimum begolyóztam volna... Oldd fel a feszkót, örüljetek egymásnak, keresd a jó csajokat csak ha lehet, egy bizonyos határok között! A haveroddal pedig néha jóleshet titkon összekacsintani: "Ugye, mi jóbarátok vagyunk!" :)

Sok sikert az életedhez és élj szabadon - akár csajokkal, akár fiúkkal, akár mindkettőjükkel! :)

(Bárki írhat priviben is.)

2013. okt. 23. 10:51
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszoló,teljes mértékben igazad van és szerintem is biszex vagyok csak nem értetem miért csak egy emberel tudom elképzelni.
2013. okt. 23. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
mert vele vagy közeli kapcsolatban és benne bízol meg maximálisan vagy is gondolom hogy ezért
2013. okt. 23. 20:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Au tolsó elötti hozzászolónak üzenném:

(az a nagyon hosszú szöveg) Nagyon szép amit írt, és egyet is értek vele. Szerintem a kedves kérdező nyugodtan folytassa, ha neki így tetszik, és jól érzi magát, ne szabjon korlátot az érzéseinek, és tudjon kibontakozni. Az élet elég rövid, így ki kell élvezni. Remélem sikerülni fog! :)

2013. okt. 23. 20:19
 18/21 My Conserve ***** válasza:
58%

"ha homokos vagyok akkor miért csak egy emberel tudom elképzelni"

Nem ezt hívják szerelemnek? :)

Amúgy bi vagy.

2013. okt. 24. 13:02
 19/21 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is bi vagy, de nincs ezzel semmi baj! Az hogy csak vele tudod elképzelni, nem lehet, hogy többet érzel iránta? Pl azt el tudod képzelni hogy megcsókold?
2013. okt. 25. 08:29
 20/21 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem is vér homo a dolog de minimum biszex.

A családi dolog meg külön pikánssá teszi.

Ti tudjátok. Ha ez jó, akkor egészségetekre.

2013. okt. 29. 15:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!