Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A melegek szexuális élete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek szexuális élete jobb mint a heteróké?

Figyelt kérdés
Hallottam itt azt, hogy a melegek jobban sz*pnak, és análisan is nagyobbat tud élvezni egy férfi, mint ha megrak egy nőt. Vélemények?

2013. okt. 6. 13:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

Hülyét kapok.

Küld a csávó valami anyagot priviben a melegekről, mintha nem tudnám. :D

2013. okt. 6. 14:21
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire érzékenyen érint, privátba válaszolj. Azért hívják privátnak, és ne itt offolj ezzel.
2013. okt. 6. 14:27
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
70%os te valami meleg szakerto vagy?:)
2013. okt. 6. 14:32
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Olyan faszi lehet aki az asszony meg a 2 kölyök mellett elnyomja a bu--zihajlamotD
2013. okt. 6. 14:49
 15/27 anonim ***** válasza:
Van a családban is, meg ez egyetemi anyag.
2013. okt. 6. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem privátozok valakivel aki kérés nélkül traktál a szövegével.
2013. okt. 6. 22:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is, én meleg vagyok, de érdekes ódon nem volt még 300 partnerem, ami főleg azzal magyarázható, hogy nem vagyok egy olcsó szajha, aki mindenkit megd*g. Attól, hogy a világ tele van jellemtelen és sekélyes, szexéhes lyukakkal, még nem minden meleg olyan.

Másodszor pedig, melegként honnan kellene tudnom, hogy jobb e a szexuális életem, mint a heteróké? Nincs viszonyítási alapom, mert nem szeretem a muffint és nem is szerettem soha...

De, hogy betekintést engedjek egy meleg pár szexuális életébe, szokásaiba: épp fél órával ezelőtt szexeltünk, illetve reggel is szexeltünk. Lassan egy éve leszünk együtt és bármilyen hihetetlennek is hangzik, szeretjtük egymást, együtt élünk, stb így nem megrakni szoktam a párom, mint ahogy nyilván te kedves kérdező, hanem szeretkezni szoktunk... de akkor sem tudok válaszolni a feltett kérdésre, mert nőt meg még soha nem "raktam meg", és nem is igazán akarok...

19/ff

2013. okt. 6. 22:54
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Te vagy a kivétel. Ismerek meleg párt akik évtizedek óta együtt, de ezt ők nyitottan szokták csinálni. Ha jársz a közösségeitekbe tudhatod.
2013. okt. 6. 22:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

17-es

Azok, akik nyitottan csinálják, ne legyenek együtt. Egy olyan kapcsolatban (legyen az meleg vagy heteró), aiben valamelyik félnek is arra van szüksége, hogy idegenekkel kerüljön szorosabb viszonyba, akár szexuálisan, akár máshogy nincsenek valódi érzések, szerelem, tisztelet és hűség legalábbis biztosan nem. Nekem is akadna 100 meg 100 csak, hogy számomra ez nem csak hogy visszataszító, de megvetendő is. Akik kapcsolatban vannak, legyenek egymáséi, de ha nincs sem tisztelet, sem szeretet egymás iránt, akkor az szerintem totálisan felesleges.

Pont az ilyen példák miatt mutogat ujjal mindenki ránk is, holott rólunk senki nem mondaná meg, hogy melegek vagyunk: nem nyávogunk, nem rázzuk magunkat, nem játszuk az eszünket (ezektől hülyét kapok).

Sok meleget ismerek igaz, ismertebb emberek közül is, akikről nem is gondolnátok... Azért ne találkozika közvélemény a hozzánk hasonló típusú melegekkel, mert mi nem hívjuk fel magunkra a figyelmet, aminek több oka van: az egyik, hogy nem szeretnénk mindenki arcába vágni a szerelmünket (ezt a heteróknál is így kellene, de sokan nem így teszik), másrészt meg ha mi normál keretek között, közízlést nem sértve sétálunk kézen fogva, vagy csókot váltunk, akkor jönnek a beszólogatások és egyéb, talán még durvább atrocitások is érnének (Arról nem is beszélve, hogy médiában mozgok és hamar szárnyra kelne mindenféle alaptalan pletyka, ami sok meleggel viszont valóban releváns lenne, ezt sem szeretném.)

Mindent összefoglalva kevés bár, de van olyan meleg mint én, csak a fentiek miatt is nem tudni rólunk... A párom 22 éves, férfias, nem nőies(pedig ő a passzív :)), helyes, magas, sármos és imádom :) Úgy élünk, mint egy -valóban- egymást szerető, visszafogott heteró pár :)

2013. okt. 6. 23:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Jól teszed.
2013. okt. 6. 23:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!