Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az hogy igazából minden lány biszex?
Figyelt kérdés
Csak nem valják be ez igaz?2013. szept. 1. 22:33
3/10 tabaki válasza:
Tudsz még ilyen bölcsességeket?
4/10 anonim válasza:
Kikérem magamnak! Ilyen téren mondhatom azt, hogy te meg Bu zi vagy!
5/10 tabaki válasza:
Lám, az a része igaz, hogy nem vallják be...
6/10 anonim válasza:
Nem, de tény, hogy sokkal kevésbé határolódnak el a témától mint a férfiak. Csak az én osztályomban volt 4-5 lány akikben bevallottan volt valamennyi hajlam. Próbáld ezt férfiakkal bevallatni :D
7/10 anonim válasza:
Utolsó: Csak azért, mert a lányok jobban bevallják, még nem azt jelenti, hogy több köztük a biszex, mint a fiúk közt. Olvastam egyszer egy könyvet, ami a homoszexualitásról szólt, és voltak benne statisztikák, amik azt mutatták, hogy a magukat egyébként heteroszexuálisnak valló tinédzser fiúknak sokkal nagyobb arányban voltak homoszexuális kalandjai, mint a tinédzser lányoknak. Csak mivel a lányoknál egy kicsit jobban elfogadott társadalmilag a dolog, ők jobban be mernek ilyet vallani, a fiúk meg inkább mélyen hallgatnak róla. És a végén ennek a következménye lesz az, hogy az emberek azt hiszik, több lányban van biszex hajlam, mint fiúban, miközben a tényleges arányok fordítottak.
8/10 anonim válasza:
Igazad van. Próbáltam én is úgy fogalmazni, hogy bevallottan több lányt ismerek, de valóban, névtelenül lehet, hogy hasonló az arány vagy akár fel is borul.
9/10 anonim válasza:
Azt mondják, a nők 80%ában van biszex hajlam.
Meg is értem. A nők okosak, szellemesek, gyönyörűek. :)
10/10 anonim válasza:
Maradjunk a valóság és a bizonyítottan valós adatokat tartalmazó kutatási eredményeknél!
Benne vannak az adatok, melyek köszönő (v)iszonyban sincsenek a feltételezéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!