Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vágy elnyomható? Esetleg elmúlik ha esetleg kipróbálom?
Figyelt kérdés
Régóta fantáziálok srácokról is néha. Sose próbáltam ki, de azon töröm a fejem, hogy ha kipróbálnám már nem izgatna, mert már volt így más is a szexben. Félek mégis. Van olyan aki kipróbálta sráccal és többé nem akarta?2013. aug. 30. 14:04
1/8 anonim válasza:
én gondolkodtam rajta hogy kipróbálom, de mielőtt kipróbáltam volna elment tőle a kedvem, és nem is akarom kipróbálni, mert faszsäg
2/8 anonim válasza:
Lány vagyok és lánnyal próbáltam ki. Elmúlt. Azóta már menyasszony vagyok :)))
3/8 anonim válasza:
Ez tőled függ.Azonban mi lesz ha kipróbálod és nem hogy elmúlik hanem úgy maradsz.
Inkább ha nem tudod milyen biztos nem fog hiányozni - annyira.
4/8 anonim válasza:
Én a lányokat szeretem, de ki fogom próbálni sráccal. Ha soha nem teszem meg, akkor kb életem végéig azon fogok rugózni, hogy milyen lett volna. Bi vágyaim vannak, és kész. De fiúval csak és kizárólag a testiség érdekel, semmi különösebb haverkodás, stb.
F/27
5/8 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam,ki kell próbálni. A vágyak nem elnyomhatók.
6/8 anonim válasza:
Maradva a felszínes válasznál: NEM elnyomható!
A miértre Freud esszéiben, Adler írásaiban és Szondy Lipót könyveiben lelitek meg a választ.
Egyet tehettek, leszar..játok mindenki véleményét és élitek saját életeteket!Amíg vágyaitok kiélése nem ütközik törvényi korlátba senki nem szólhat semmit, mert ez a TE magánügyed!
7/8 anonim válasza:
Hogy valaki, aki kipróbálja, és soha többet nem akarja, az "természetes" dolog, semmi különleges nincs benne. Az újdonság, a "tiltott" dolog, az ilyen jellegű nyitottság biztos sokakat érdekel és izgat. De hogy utána mi lesz, azt nem lehet előre megmondani. Ugyanakkor ha megtörténik, akkor sem előtte és/vagy alatta fogsz agyalni ezen. Én úgy voltam, hogy mindent ki akartam próbálni a szexben. Ezt is. Jó volt. De fel kell(ett) dolgozni, és ez nem volt egyszerű. Elnyomni talán el lehet, de teljesen értelmetlen. Elmúlhat a vágy, már persze akkor, ha nagyon nem volt jó. De ez nem hinném, hogy bekövetkezik. Aki kipróbálja, olyannal teszi, hogy a nagybetűs élményben lesz része. De neked kell dönteni.
8/8 anonim válasza:
Én is már fantáziáltam róla.:)De csak nőies vékony sráccal próbálnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!