Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Kezdőkkel hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék olyan sráccal ismerkedni, aki tapasztalt, mert vhogy megnyugtatóbb lenne vki, akinek még szintén új a dolog, de már határozottan tudja, hogy ki akarja próbálni sráccal. Én binek érzem magam és érzem, hogy vágyom arra, hogy megéljem a vágyaim.2013. aug. 28. 20:18
1/12 anonim válasza:
1. már ideje volt hogy megjöjjön :D
2/12 anonim válasza:
XD Pedig este mindig lehul pl most de jott ez a melegfront
3/12 anonim válasza:
Hát, szerintem ilyen helyen, kb itt lesz jó.
4/12 anonim válasza:
Most johetnek a valaszomert a bunko komik! Lehet itt is ilyen sracokat megismerni. En is egy kezdo biszex srac vagyok. Ha gondolod irj privit! ;)
5/12 anonim válasza:
Hát a kezdők nem kezdőkkel akarnak lenni.
Attól hogy kezdővel vagy, még nem garancia a biztonságra.
Ha akarod írj privit, reméljük a külsőd sem utolsó.
6/12 Monster5 válasza:
keresd fel SP-t ő a legtapasztaltabb :D
7/12 anonim válasza:
nekem ìrhatsz, bi vagyok, a lehető legkezdobb kategóriás :D
9/12 A kérdező kommentje:
Bp
2013. aug. 30. 10:18
10/12 anonim válasza:
en is bp, és bi
hasonlo helyzetben voltam mint te, aztan lefekudtem egy fiuval, isteni volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!