Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg kérdés! Mindig ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Mindig ilyen nehéz lesz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egy bi budapesti srác vok és próbálok chaten stb ismerkedni de sajna elég rossz tapasztalataim vannak. Senki se akar simit, ölelést, csókot és szexet. Mindenki csak 1 alkalomra keres, stb. Ez tényleg ilyen szokatlan amit keresek? Olyan elkeseredett vok:(

2013. aug. 28. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Válts csajokra ők többet is akarnak
2013. aug. 28. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd ő eldönti melyiket akarja.
2013. aug. 28. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Bi vok! Viszont pont azért mert csajok is bejönnek pl a képem nem raknám társkeresőre! nehogy lebukjak!
2013. aug. 28. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
a stabil szexuális élet nem a meleg kultúra része. A kicsapongás megcsalás itt általánosabb. Sajnos ebből is látszik hogy melegnek lenni egy alacsonyabb szexuális érdeklődés a heteronál. Ez tény nem elítélés. (hozzáteszem gyorsan heteroban is van megcsalás persze csak arányaiban kevesebb)
2013. aug. 28. 10:38
 5/9 A kérdező kommentje:
De azért csak van igény arra amit én keresek. Én is vmi átmenetet keresek a kapcsolat és a szex között. Mert félek a kapcsolat sok lenne elsőre.
2013. aug. 28. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Hasonló helyzetben vannak mások is mint látod

2013. aug. 28. 11:03
 7/9 kovpet ***** válasza:

"Mert félek a kapcsolat sok lenne elsőre."

Szerintem felesleges az ilyesmin már előre agyalni. Ha megismerkedsz valakivel, akkor úgyis lesz, ami lesz. Ez független a nemektől, így van hetero kapcsolatban is. Előre nem lehet tudni, hogy mit akar a másik. Sőt, néha azt sem, hogy te magad mit szeretnél :)

2013. aug. 28. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:

igen, sajnos elég nehéz ilyet találni :)

amúgy az átmenet amire ta gondolsz, hogy 1 fiúval többször is találkozol, de nem vagytok kapcsolatban :)

2013. aug. 29. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:

lehet hogy biszexként az, én is csak egy-két alkalomra kellettem:D

23,bi

2013. aug. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!