Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudom mitévő legyek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitévő legyek. Szóval vannak homoszexuális hajlamaim, azt mondanám, hogy mondjuk szexualitásom 15%-a, Mit tegyek, hogy valahogy ez eltűnjön, vagy legalább többet ne kelljen ezen gondolkoznom?

Figyelt kérdés
Pláne még az sem segít, hogy mindig is hipochonder vonásaim voltak, ez ebben is megnyilvánul, szóval néha a semmiségből akkora dolgot tudok csinálni, és néha már tiszta hülyeségeket beképzelek magamnak... meg persze soha nem voltam az a férfi állat, de azért tényleg a lányok tetszenek, de ez a 15% annyira zavaró.

2013. aug. 20. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Arra értettem hogy ne parázzon ez miatt mert a homoszexualitás nem ártalmas -.- én is meleg vagyok megnyugodhatsz hogy nem szidom saját magam...
2013. aug. 23. 08:03
 12/13 My Conserve ***** válasza:
Teljesen soha nem fog eltűnni. De ha lesz egy lány, akivel szeretitek egymást, akkor nem fogod annyira gyakran érezni.
2013. okt. 10. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
engem csak az érdekelne, hogy hogyan jött ki ez a 15%?
2013. okt. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!