Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vajon biszex vagyok még? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon biszex vagyok még? Vagy változik?

Figyelt kérdés

én eddig biszexnek éreztem magam.. és már többször voltam lányokkal is.. és élveztem.. de mostanság egyre jobban érdekelnek a fiúk.. és a lányok már kevésbé...

ez miért van?? meleg lennék??

kaptam olyan véleményt erről hogy, lehet hogy most mivel egy pasi is a képbe került nálam, így emiatt lehet...

vagy mivel még nem sokat voltam pasikkal így ezt ki kellene élnem..és aztán újra érdekelni fognak a csajok is..

vagy ez hogy van??

biszexektől várok főként véleményt akik hasonló képen voltak vannak..

2013. júl. 24. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet kiölni magadból szerintem
2013. júl. 24. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szija én teljesen biszex vagyok már 2 éve. Szerintem az vagy és csak egy hullámon mész át, ahol a srácok jobban érdekelnek, de ha egyszer szeretted a puncit akkor azt sosem fogod megutálni :)
2013. júl. 24. 00:20
 3/7 A kérdező kommentje:
de épp ez a bajom.. mostanság kételkedem magamban hogy egyáltalán szeretem e a puncit.. és hogy ez amiatt van mert most főként pasikat akarok.. vagy wááá nagyon nehéz.. útálok biszex lenni.. nem tudok szerelmes lenni se.. mert ha beleszeretek valakibe.. akkor hiányzik a másik nem.. és wáá félek... am 18f vok
2013. júl. 24. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondom, szerintem csak egy hullámon mész keresztül :D az ember folyamatosan változik énis 18/f voltam :) ja és a 2. válaszoló
2013. júl. 24. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is bi vok! NE izgulj! Jól mondta a másik srác. Ha a csajok bejönnek, akkor később is így lesz.:) Amúgy arra készülj h nehéz megbízható srácot találni. Én is folyton próbálok, de sajna csak link emberkékbe bukkanok, vagy kövérekbe vagy vidékiekbe:(
2013. júl. 24. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én majdnem átestem a ló túloldalára. Még ifjú koromban aktívan játszottam mind két térfélen, ám..... valamiért egyszer úgy bele zúgtam egy srácba, hogy akkor úgy nézett ki a dolog, hogy bezony lepártolok a fiúknál. Ez eltartott jó pár évig, a lányok nem érdekeltek, nem izgattak. Aztán valami történt és egy buli alkalmával összebújtam egy lánnyal. Ő hozott vissza a kettős életbe.
2013. júl. 24. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi eddig is a válaszokat... am uccsó.. lehet hogy most velem is ez van?? lepártoltam egy oldalon??és akár évekig így lehet??

wáá k*rv*ra utálom ezt!! nehéz..

2013. júl. 24. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!