Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, mit jelent számotokra biszexuálisnak lenni?
Arra vagyok kiváncsi, hogy miért lettetek biszexek és ez nálatok azt jelenti-e, hogy egyaránt jártok akár férfivel, akár nővel is, vagy jobban szeretitek a fiúkat, de azért időnként egy lányt se kergettek ki az ágyatokból?
Melyik nemmel tudtok jobban elképzelni egy komoly kapcsolatot?
Csupán kiváncsi vagyok, nekem sose voltak problémáim a biszexuálisok vagy a homoszexuálisok elfogadásával, vannak is ilyen barátaim/barátnőim és velük is nagyon jó a kapcsolatom.
Miért lettem biszex? Annak születtem! Mióta az eszemet tudom, tisztában vagyok vele, hogy mindkét nem vonz. Szerencsére soha nem okozott traumát a tudat, hogy más vagyok mint a többség.Elég korán kezdtem a szexuális életem, mondhatom sodródtam az árral mindig a vízszint felett maradva. Manapság egy heteró kapcsolatban élek, de rendszeresen tartom a szexuális házon kívüli kapcsolatot két hasonló cipőben járó bi sráccal. Nagy baráti köröm van akik tudják rólam a tényeket, és szerencsére elfogadtak, nem ért ezzel kapcsolatban semmiféle sérelem.Lehet, hogy furán hangzik de örülök, hogy bi vagyok, mert visszagondolva eddigi életemre rengeteg öröm és értékes ember ismeretségét nem tudhatnám magamnak ha ez nem így lenne. Rengeteg plusszt kaptam ennek kapcsán az élettől.
34 bi f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!