Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex vagyok vagy nem?
Nem tudom eldönteni és ez nagyon zavar. 1 éve azt veszem észre magamon, hogy ugyan úgy bejönnek a fiúk is mint a lányok. Ha mondjuk meglátok egy jó kinézetű srácot, elgondolkozok, hogy milyen is lenne vele, de ez ugyanígy van a lányokkal is. Az is zavar, hogy ha a haverokkal poénkodunk ilyen dolgokon(hogy hú de le... és hú de meg...) akkor én néha komolyan is gondolom amikor azt mondom, hogy igen megcsinálnám veled ezt és azt - ők tutira csak hülyéskednek - és ilyenkortök rosszúl érzem magam. Nem tudom hova tenni ezt az egészet. Volt már barátnőm (nem egy). De valahogy azt érzem, hogy szívesen kipróbálnám fiúval is.
Remélem érthetően írtam le a dolgot?! Ha nem akkor bocs, csak még it itt se szívesen beszélek erről. Koromat nem szeretném leleírni és csak értelmes, nem bunkózó válaszokat szeretnék kérni!
Ez miért olyan nagy baj? Ettől még lehet veled ellenkező nemű partnered, lehetnek gyerekeid, nem lesz a homlokodra írva h biszex vagy.
Mondjuk én hetero vagyok, nem tudhatom, csak gondolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!