Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bisex vagyok vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisex vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni és ez nagyon zavar. 1 éve azt veszem észre magamon, hogy ugyan úgy bejönnek a fiúk is mint a lányok. Ha mondjuk meglátok egy jó kinézetű srácot, elgondolkozok, hogy milyen is lenne vele, de ez ugyanígy van a lányokkal is. Az is zavar, hogy ha a haverokkal poénkodunk ilyen dolgokon(hogy hú de le... és hú de meg...) akkor én néha komolyan is gondolom amikor azt mondom, hogy igen megcsinálnám veled ezt és azt - ők tutira csak hülyéskednek - és ilyenkortök rosszúl érzem magam. Nem tudom hova tenni ezt az egészet. Volt már barátnőm (nem egy). De valahogy azt érzem, hogy szívesen kipróbálnám fiúval is.

Remélem érthetően írtam le a dolgot?! Ha nem akkor bocs, csak még it itt se szívesen beszélek erről. Koromat nem szeretném leleírni és csak értelmes, nem bunkózó válaszokat szeretnék kérni!

2013. júl. 9. 17:26
1 2
 1/14 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
92%
,,Bisex vagyok vagy nem?" Ez a két lehetőség van:DD
2013. júl. 9. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld ki egy fiúval és akkor megtudod ennyit tudok csak segíteni
2013. júl. 9. 17:31
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Kicist durva megoldás de menj el egy melegbárba. Szexelni nem kell, maximum csókolózni. Az is elég szerintem, hogy rágyere jó e ez neked :) Én is hasonló helyzetbe vagyok mint te. Annyi különbséggel h én lány vagyok. Nekünk csjaoknak könnyebb ez.
2013. júl. 9. 17:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom és látom, hogy a lányoknak könnyebb az ilyen dolgot megoldani.
2013. júl. 9. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
"ugyan úgy bejönnek a fiúk is mint a lányok" -- úgy hiszem, ez a biszexualitás definíciója. Igen, az vagy.
2013. júl. 9. 17:51
 6/14 moonlightsentinel ***** válasza:
Igen, az vagy. Így kezdődik.
2013. júl. 9. 17:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Akkor jól gondoltam. :/ Akkor már csak meg kell próbálnom elfogadni magamban, mert ezt megosztani biztos, hogy nem tudnám egyik ismerősömmel sem. Nem hiszem, hogy jól fogadnák.
2013. júl. 9. 17:56
 8/14 anonim ***** válasza:
biszex vagy, de komolyan, én is, hidd el értek hozzá
2013. júl. 9. 18:43
 9/14 anonim válasza:
90%
Szerintem is az vagy, és nem könnyű elfogadni, de muszáj. Ez nem a világ vége, próbáld a jó oldalát nézni! De akiben a legjobban megbízol, annak mondd el, mert nem lehet magadban tartani örökre. Remélem segítettem. :)
2013. júl. 9. 18:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!

És mi lenne a "jó oldala"?

2013. júl. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!