Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex vagyok vagy nem?
Nem tudom eldönteni és ez nagyon zavar. 1 éve azt veszem észre magamon, hogy ugyan úgy bejönnek a fiúk is mint a lányok. Ha mondjuk meglátok egy jó kinézetű srácot, elgondolkozok, hogy milyen is lenne vele, de ez ugyanígy van a lányokkal is. Az is zavar, hogy ha a haverokkal poénkodunk ilyen dolgokon(hogy hú de le... és hú de meg...) akkor én néha komolyan is gondolom amikor azt mondom, hogy igen megcsinálnám veled ezt és azt - ők tutira csak hülyéskednek - és ilyenkortök rosszúl érzem magam. Nem tudom hova tenni ezt az egészet. Volt már barátnőm (nem egy). De valahogy azt érzem, hogy szívesen kipróbálnám fiúval is.
Remélem érthetően írtam le a dolgot?! Ha nem akkor bocs, csak még it itt se szívesen beszélek erről. Koromat nem szeretném leleírni és csak értelmes, nem bunkózó válaszokat szeretnék kérni!
Utolsó!
És mi lenne a "jó oldala"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!