Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiú lánnyal? Szerintetek lehetséges ilyen kapcsolat is, nem csak szex?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 14:37
11/17 anonim válasza:
ez am nem hangzana rosszul csak nekem az lenne a fura h bennem akkor nem lesz farok... mármint érted...azért erre is van igényem :)
20L
12/17 A kérdező kommentje:
Hát, ha segítenél benne, lehet, az is megoldható lenne :)
2013. júl. 23. 13:09
14/17 A kérdező kommentje:
és elmesélnéd, ők hogy oldották ezt meg?
2013. júl. 23. 14:35
15/17 anonim válasza:
Feladtak egy hirdetést, hogy pasit keresnek hármas szexhez.
Én meg jelentkeztem, mert volt már azelőtt is ilyen kaland.
Csakhogy itt meg az derült ki, hogy nem a nőnek vannak extra igényei, hanem a férjének.
:D
16/17 A kérdező kommentje:
És megdugtad végül? :)
Nekem is ilyen lány kellene
2013. júl. 23. 15:48
17/17 BiTOPro97 válasza:
Ma minden harmadik lány a nemi szerepek változása miatt, meg akar farkalni pasikat. ;) És sok nőnek meg kicsi a legnagyobb elérhető emberi pénisz is. - tehát kb. ennyi.
És ott vagytok ti befogadó férfiak, akik nem "homoszexuálisak" sokszor és nem is "biszexek". - itt a végén maradtam az elavult kategóriáknál még, most az egyszerűség kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!