Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg, bi vagy hetero vagyok?
Elfojtás lesz.
Tényleg nem bántásnak mondom, menj el egy szakemberhez, segíteni fog, mert van, amikor szükség van rá, és ettől nem lesz valaki még bolond. :)
Egyébként volt már szexuális kapcsolatod nővel/férfival?
Petting volt mindkettővel, lánnyal több, pasival nem.
Amúgy ezzel milyen dokiohoz lehetne fordulni? Már én is filóztam rajta, mert ez így elég szar.
Természetesen nem szégyen pszichológushoz fordulni, de szerintem nem biztos, hogy ennyire meg kellene ijedned.
A mi korosztályunk azt látta mindenhonnan, hogy a szex körül forog a világ, pedig nem!
Azt, hogy ki is vagy valójában, akkor fogod megtudni, ha szerelmes leszel valakibe, legyen az akár lány, akár fiú.
Tele vagy gátlásokkal, de őt kívánni fogod, ruhában, vagy ruha nélkül, mellekkel vagy farokkal együtt... Ott már nem lesz benned gátlás és elfojtás, csak merj szerelmes lenni, akkor is, ha lányba, akkor is, ha esetleg fiúba szeretsz bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!