Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg fiúk! Megbízható partnert találtatok már?
Igen találtam méghozzá itt az oldalon :D
Már egy éve együtt vagyunk és, bármilyen hihetetlen, mindkettőnk részéről szerelem volt első látásra. Viszont a Hozzá vezető út rögös volt. Ő volt a negyedik, aki tényleg tetszett (mi az hogy :P) és aki teljesen normálisnak, vagyis hozzám illőnek tűnt (mert hogy ez a normális). Ismerek másokat, akik viszont a sokadik keresett emberen is túl vannak, de az a lényeg, hogy nem szabad feladni.
18 m f
Nem egyszerű intelligens nős barátra lelni.
Azért nősre, mert sok kellemetlenségtől megóv.
Rengeteg embernek van vágya de nincs bátorsága, tehát nem azért link mert ki akar veled baltázni!
Barátomat akkora mérettel áldotta meg a természet amelyet a neje képtelen a szájba venni, helyette megteszem én :)
igen találtam ,
kellemes vele,nem bántam meg,
és elég egyszerüen összejöttünk,(romeo)nekem egy diszkrét kapcsolatra volt szükségem és lám,jött Ő :), igaz Ő bátrabb ,én nem vállalom hogy vonzódom a férfiak iránt is de ha találkozunk jólérezzük magunkat ,
nem igértünk egymásnak semmi "nagy dolgokat ,csak találkozunk és élvezzük , nem nagyképü,barátságos,normális ,magas :) és eszméletlenül jó megcsókolni
olvastam a hozzászólást ,nem értek egyet ,egy házas pasi otthon kell keresse a boldoságot !igaz én is rossz "évjárattal ismerkedem mert 30-35 évesek érdekelnek és ők általába már nős emberek de mindig van hozzámillő,
kérdező ,Te is találj egyet !
én találtam megbizható srácot,csak egyet,de nem voltunk szimpik egymásnak.
szoval továbbra is keresek.
kezdő is vagyok,de nem bizonytalan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!