Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért titkolja a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolja a barátom, hogy bisexuális?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki bisex véleményem szerint. Ha szóba jön valahogy, mindig azt mondja, hogy nem meleg és soha nem tudna fiúval lenni. Ellenben amikor nálam alszik, akkor egymás mellett szoktunk aludni, mindig hozzám dörgölőzik és érezni szoktam, hogy kőkemény ... Továbbá a kezemet a micsodájához tette, és még a fenekéhez is hozzá szokta tenni, érezni szoktam, hogy nagyon fel van izgulva. Felkeléskor úgy csinál mintha nem történt volna semmi... Egyébként barátnői szokott lenni. Én nagyon szeretem őt és már nagyon várom, hogy "normálisan" együtt legyünk, legalább sexuálisan. Mit csináljak hogy ne szégyellje nemi identitását? Nem kioktatást várok, hanem normális válaszokat, fontos! f/26

2013. ápr. 27. 11:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A helyzetet nem igazán értem. (Bár nekem tetszene egy ilyen)

1,Szóval a barátod tudja hogy meleg vagy

2,Ott alszik veled egy ágyban

3,Felállt farokkal

4,A kezedet ráteszi

Ezek után még nem buksz rá a farkára.

Ő bizonytalan. Van mikor izgatja a dolog van mikor szégyenli hogy izgatja.Ezért ennél többet nem hiszem hogy fog tenni.Egy "hetero"-nak már ez is gázos ha valami nem úgy jön össze.

2013. ápr. 29. 20:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

erről eszembejutott ahogy összejöttem a barátommal. egyikünk se merte bevallani a másiknak, nehogy megutáljuk egymást.. :D

am ha már itt tartotok akkor sinen vagy. nyugi, úgyis beadja a derekát.. menjetek el együtt bulizni/iszogatni és akkor talán kicsit föloldódik :)

2013. ápr. 30. 00:09
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem történt azóta se semmi! Viszont egyik este felkelt és azt mondta a probálkozásomra, hogy hagyjam békén! Másnap reggel is szólt érte. Úgy állítja be mintha csak én akarnám és én csak molesztálom őt! Úgy érzem soha nem fogja bevallani, hogy ő biszexuális, még saját magának se! A meleg témákat kerüli, de nem téli el a melegeket! Mindenesetre lehet, hogy egyszer úgy alakul, hogy összejön! Most jegelem egy kicsit a sexualitást de lehet soha nem lesz semmi. Tudván tudom, hogy bejövök neki, mégsem mer lépni...
2013. máj. 12. 15:26
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben már rég lecsesztem volna, hogy mit játszik velem.. Hátde tényleg.. most miaz, hogy fogdo, meg föláll neki, de ha te bármit is szóbahozol vagy próbálkozol akkor ő nem csinált semmit? Tuttára kéne adnod valahogy, hogy tudsz a beállítottságáról, és jólenne ha nem játszaná magát tovább. Persze, biztos nagyon nehéz ez neki, megértem, de az sem normális, hogy egy másik emberrel meg így bánik. :(
2013. máj. 12. 21:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor dörgölőzik,meg simizi magát a kezeddel,akkor lépj.És vond kérdőre,meg cseszdle,hogy ne izzzitson téged,ha nem akar bu-zulni,neked ez sz@rul esik meg minden.Szoval egyenes beszéd ez a lényeg.

UI: a meleg téma kerülése a látensekre jellemző.

2013. máj. 13. 00:53
 26/27 A kérdező kommentje:
nem szeretnék vele összeveszni, ugyanis ha nyíltan megmondanám, hogy mit gondolok, konkrétan tudom, h meleg, akkor elvágnám magam teljesen és lehet barátságát is elveszíteném. ezt semmikepp nem akarom. hagyom, h magatól alakuljanak a dolgok. egyszer úgy is beadja a derekát. tegnap voltunk egy buliba. áradozott rólam, h milyen jó barátja vok. szinte végig atkarolva jottünk. es veletlen ugy alakult, h az arcunk osszeért, majdnem megcsókolt.. remélem legközelebb már a beteljesült álmomról számolhatok be.
2013. máj. 13. 22:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi is reméljük! :)
2013. máj. 14. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!