Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a barátom, hogy bisexuális?
Figyelt kérdés
Van egy barátom aki bisex véleményem szerint. Ha szóba jön valahogy, mindig azt mondja, hogy nem meleg és soha nem tudna fiúval lenni. Ellenben amikor nálam alszik, akkor egymás mellett szoktunk aludni, mindig hozzám dörgölőzik és érezni szoktam, hogy kőkemény ... Továbbá a kezemet a micsodájához tette, és még a fenekéhez is hozzá szokta tenni, érezni szoktam, hogy nagyon fel van izgulva. Felkeléskor úgy csinál mintha nem történt volna semmi... Egyébként barátnői szokott lenni. Én nagyon szeretem őt és már nagyon várom, hogy "normálisan" együtt legyünk, legalább sexuálisan. Mit csináljak hogy ne szégyellje nemi identitását? Nem kioktatást várok, hanem normális válaszokat, fontos! f/262013. ápr. 27. 11:45
11/27 A kérdező kommentje:
miért lenne undi? mindenkinek más jön be! én sem tartom undinak a heterókat!
2013. ápr. 27. 20:40
12/27 anonim válasza:
Csúnya lenne, ha undinak tartanál egy heterót...
13/27 A kérdező kommentje:
9 egyszer akartam tovabb menni a simogatasnal de felebredt es eltolt magatól, de úgy csinált mintha nem lenne éber. tehát lehet ő megelegszik a simivel. azért egy szopast meg a többit nem lehet megmagyarázni avval , h aludtam es almodtam úgymond. tehat azt nem meri bevallalni, mert akkor nem lenne visszaút. hihetetlenül szeretem. mar egy eve nem is volt senkim. nem is tudok masra gondolni. avval is megelegednek ha alkalmankent lennek egyutt. nem tudom mit csinaljak. ..
2013. ápr. 27. 20:49
14/27 anonim válasza:
9.es vagyok. akkor szerintem magának sem akarja bevallani. mond neki, hogy menjen el pszichológushoz.
15/27 A kérdező kommentje:
sajnos magyarorszagon nagyon le vannak maradva gondolkodásilag. nem elfogadók es ezért titkolják sokan a nemi identitasukat. nem merik bevallalni az erzeseiket es inkabb lelkinzomorekok lesznek. azon emberek miatt, akik nem ertik meg h a melegek semmivel nem különbek. ugyanazokat csinaljak csak a nemuk azonos. ha valaki undoritonak tartja a melegeket , en miert ne tarthatnam undoritonak a heterokat. senki sem felsobbrendu.
2013. ápr. 27. 21:01
16/27 anonim válasza:
Na,sikerült be akasztani?
Vagy még nem?
Ne húzd az időt,szerezd meg minél hamarabb magadnak.Drukkolok.
Hogy hetero,vagy homo,nekem mindegy,csak sok pár legyen.
17/27 anonim válasza:
vesd fel,hogy aludjatok meztelenül.
Simizd,tapizd,és a kezét tedd a micsodádhoz.
esetleg kérdezd meg,hogy megcsókolhatod e?
18/27 anonim válasza:
kezdeményezz nála... sínen vagy :D
ÉN SZURKOLOK ;) Majd írj fejleményeket :)
19/27 anonim válasza:
Van olyan helyzet, hogy négyszemközt tudtok nyugodtan dumálni?
Kezdj el vele beszélgetni vele a szexről, és említsd meg, hogy van olyan, hogy biszexualitás... olvastál egy cikket róla, hogy sokan nem merik elismerni, és hogy ez milyen gáz, és hogy te meleg lévén teljesen megérted a bi-ket... meg hogy tök jó, hogy ilyen barátaid vannak, mint ő...
Hmm?
20/27 anonim válasza:
én is drukkolok én is bi vagyok majd írd meg a fejleményeket privibe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!