Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki néhány hónapja nős, de meleg netes társkeresőn keres alkalmi szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 17. 21:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Gusztustalan.

30/F

2013. ápr. 18. 12:27
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy undorito gerictelen patkany. natgeo tabu c..musoraan volt egy ipse,akinek volt neje,gyerekei,jol eltek,minden happy, de a kedves apuka elkezdett meleg barba jarni meg hotelszobakba pasikat hágni...vagy őt hágták!?már nem is tudom. Kesobb kiderult es elvaltak. borult minden. a feleseg total megalazottnak erezte magat.
2013. ápr. 18. 18:53
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Azt én is láttam. Nem tudom sajnálni a pasit, aki évtizedeket pazarolt el a felesége életéből, de a nőnek is feltűnhetett volna, hogy hozzá sem nyúl a férje.
2013. ápr. 19. 01:09
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A meleg nős pasi a legtöbb a melegek között.

Egész életeket élnek le rejtőzködve.

Egy hazugság halmaz az életük. Sajnálom őket, mert alakoskodniuk kell egy életen át.

2013. ápr. 20. 21:55
 15/27 anonim ***** válasza:
96%
Ez árt a házasság szentségének, nem a melegházasság engedélyezése.
2013. ápr. 20. 23:46
 16/27 anonim ***** válasza:
63%

14-es valaszolonak

Es mi van akkor amikor a ferfi tok hetero,nos,na jo nem meleg de felre lep(ugy mint a ferfiak 80%) es van szexpartnere,dug dugiba,de otthon eljatssza az igazi apa szerepet,a meleg vagy bisex-ek ugyanezt csinaljak,most akkor mi a kulonbseg???

2013. ápr. 21. 01:40
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én könnyebben viselném, ha egy kapcsolatom/házasságom menet közben romlana el, mintha megtudnám, hogy az egész kezdettől fogva hazugság volt, sohasem szeretett, csak kihasznált.
2013. ápr. 21. 21:31
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

01:40

Az a különbség, hogy egy hetero férfi el tud venni a szexualitásának megfelelő személyt, de a melegek társadalmi nyomásra házasodnak egy olyan emberrel, akihez nem is vonzódnak.

A hetero férj mellett ott van a felesége, így van lehetősége a szexualitását kiélni, de nekik ez nem elég.

A melegek hoppon maradnak, de az ösztöneiket nem tudják elnyomni.

2013. ápr. 21. 21:59
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom az ilyen embereket. Képesek feláldozni az egész életüket a körülöttük levő emberek miatt. Pontosan tudják, hogy ha felvállalnák a valódi énjüket, mindenki elfordulna tőlük, így fogalmuk sincs, hogy milyen érzés az, ha valaki (szülő, barát) szereti őket.
2013. ápr. 21. 22:01
 20/27 anonim ***** válasza:
15%

Én elmondanám a feleségének a férj érdekében. Inkább kerüljön padlóra most, ahonnan fel tud állni, hogy őszintén élje az életét, mint egész életében szenvedjen úgy, hogy nincs kiút.

Hosszútávon megéri most szenvedni.

Pár év és még ő fogja megköszönni.

2013. ápr. 21. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!