Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek kikkel próbálkozzak?
Figyelt kérdés
fiú vagyok és fiúkhoz is vonzódok de annyira nem viszont a szexet csak velük szeretem lányokkal nem viszont lányok jobban bejönnek:s2013. ápr. 12. 00:10
11/15 anonim válasza:
Kérdező! Én is hasonló helyzetben vagyok. Én is csak szexet szeretnék egy sráctól, nem pedig kapcsolatot. Viszont nem tudom, hogy hol keresgéljek. Egy megbízható, jól kinéző, fiatal srácot szeretnék kényeztetni.
12/15 anonim válasza:
mi nézki jól,csak mert elég szúbjektív.
lehet,hogy a jó pasi itt gubbaszt a gép előtt és nyafog,hogy bi/meleg vagyok és csunya,holnap felkötöm magam...
13/15 anonim válasza:
Te amúgy nagyon jó pasi vagy? Csak hogy neked nagyon jó pasi kell, mert az "átlagosak" nem felelnek meg. :D
14/15 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok gép előtt gubbasztó:D szerintem az vagyok úgy 10/8:D
2013. ápr. 21. 20:05
15/15 anonim válasza:
Ha köcsög vagy, shemale, ellenkező esetben egy lányos fiú is talán megteszi...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!