Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek kikkel próbálkozzak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek kikkel próbálkozzak?

Figyelt kérdés
fiú vagyok és fiúkhoz is vonzódok de annyira nem viszont a szexet csak velük szeretem lányokkal nem viszont lányok jobban bejönnek:s

2013. ápr. 12. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én is hasonló helyzetben vagyok. Én is csak szexet szeretnék egy sráctól, nem pedig kapcsolatot. Viszont nem tudom, hogy hol keresgéljek. Egy megbízható, jól kinéző, fiatal srácot szeretnék kényeztetni.
2013. ápr. 16. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:

mi nézki jól,csak mert elég szúbjektív.

lehet,hogy a jó pasi itt gubbaszt a gép előtt és nyafog,hogy bi/meleg vagyok és csunya,holnap felkötöm magam...

2013. ápr. 17. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Te amúgy nagyon jó pasi vagy? Csak hogy neked nagyon jó pasi kell, mert az "átlagosak" nem felelnek meg. :D
2013. ápr. 17. 09:01
 14/15 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok gép előtt gubbasztó:D szerintem az vagyok úgy 10/8:D
2013. ápr. 21. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha köcsög vagy, shemale, ellenkező esetben egy lányos fiú is talán megteszi...
2013. ápr. 24. 01:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!