Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek kikkel próbálkozzak?
Keress egy interszexuális nőt (bocsánat ha rosszul mondom)
Aki csajnak néz ki, de fütyije van, és 100%-ig gyári. Hidd el, hogy nem ritka :P
"fiú vagyok és fiúkhoz is vonzódok de annyira nem viszont a szexet csak velük szeretem lányokkal nem viszont lányok jobban bejönnek:s"
és mi értelme van annak a nagyon hosszú barokk körmondatnak amiből nem lehet semmit megtudni hogy mit akarsz mert még a vesszőt is lusta vagy használni.
lényeg hogy fiúkkal jó a szex de csak a nagyon jó pasik jönnek be
csajok bejönnek de a szex szar:s
Szerintem, ha csak a szex kell, akkor látogass meg egy melegbárt, mert az nagyjából arról szól, hogy egyéjszakásokat gyűjtsél, amellett, hogy ott tényleg jól érezheti magát az ember. Van sok ilyen hely, és ha sokallod a belépődíjat és az italárakat (amit maximálisan megértek), akkor igazából az is elég, ha csak ott vagy a bejárat körül, mert ott is szép számmal akadnak szép szál legények.
Ilyen hely Pl.: AlterEgo; Funny Carrot, Habroló, Why not? café.
Vagy, ha jobban szereted a helybeli kielégülést, akkor ott vannak a szaunák, meg az olyan bárok, konkrétan az Action bár, a Coxx, a Magnum Sauna és a Sauna 69
19 meleg f
ja neked fütyislány kell.
ladyboy,vagy shemale oldalakon nézelődj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!