Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szolga srácokkal hol lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolga srácokkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fiúként keresek szolga fiút, de sajnos akikkel beszélgettem mind úgy tűnik, hogy kamus volt, vagy öreg, vagy duci. :(

2013. ápr. 7. 10:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

mert friss kép nincs másról?

ne viccelj ....

na ezért nem érdekelnek engem soha a képek, hanem ha kb oké, akkor személyes tali

2013. máj. 20. 09:02
 22/37 A kérdező kommentje:
A friss kép= megbeszéltük előre milyen kép....
2013. máj. 20. 09:45
 23/37 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

A camerát itthon felejtsd el, klubokban találsz amúgy, ha nem vagy valamiért szélsőségesen visszataszító, a szub fiúk számra. Itthon is Bécsben meg főleg. - de szerintem a civil stílusoddal elvágod magad tőlük.

Nem különösebben vonz - egy érdekesség a sok közül, de inkább csak kipróbálni volt érdekes -, de ismerek szub, sőt még slave srácot is eleget. Szépen elsétáltok egymás mellett hazai meleg kultúra hiányosságai és előítéletei miatt. Biszexként max. 1/10 esélyed van mint full melegként találni slave srácot.

2016. márc. 24. 11:40
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
ne viccelj már, sztem meg pont biszexként van több esélye, sőt heteróként még több lenne. ugye ez nem szexről szól, a slave fiúk lelkivilága egész más, ők egy fiú dominanciáját élvezik, de semmi köze a szexhez. ismerek én is ilyet vagyis ismertem csak már külföldön él, de ő aztán szélsőségesen sub volt, és egész tartós "kapcsolata" volt egy heteró sráccal, aki meg tényleg a legutolsó kutyaként bánt vele, na de pont ezt élvezte.
2016. márc. 24. 12:39
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

amúgy Bécs, Berlin nanááá ezerszer több lehetőség, de itthon is akad csak bújkálósabb a dolog.

a kamusságon meg nem kell meglepődni, mondhatni természetes sajna ...

2016. márc. 24. 12:40
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem beszélek németül :(
2016. márc. 28. 13:35
 27/37 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

#24 A hetero az más, az vonzza őket, mint sok meleget.

Engem meg a passzív biszexek vonzanak, vagy passzív szerepet is szívesen vállaló biszexek leginkább, mert nem akarok meleg kapcsolatot.

Ja és csak tapasztaltak, mert amúgy inkább probléma mint élvezet.

2016. márc. 28. 14:44
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, ezt kicsit kifejthetnéd ...

amúgy naná vonzza őket egy heteró, megvesznek a melegek a heterókért, bár ami viccesebb, láttam én már heteró szolga srácot is heteró sráccal, és ott se volt szó szexről nyilván, ellenben kapott a képre a csávó alaposan, viszont nagyon élvezte ... (mindkettő)

2016. márc. 28. 22:27
 29/37 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Igen pontosítok: a maszkulin biszex sokszor vonzza őket, de a nem annyira maszkulin már nem.

2016. márc. 29. 07:55
 30/37 anonim ***** válasza:
79%
Túl nagyok az igényeid.
2016. márc. 29. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!