Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szolga srácokkal hol lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolga srácokkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fiúként keresek szolga fiút, de sajnos akikkel beszélgettem mind úgy tűnik, hogy kamus volt, vagy öreg, vagy duci. :(

2013. ápr. 7. 10:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
ja!és nekem sincs camom!utolsó...
2013. ápr. 8. 17:28
 12/37 anonim ***** válasza:
4%
a középkorban
2013. ápr. 8. 20:28
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Te hány éves vagy, és merről?

ó

2013. ápr. 9. 18:41
 14/37 A kérdező kommentje:
Huszonéves BP:)
2013. ápr. 9. 19:01
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

itt van egy

21/f

2013. ápr. 10. 09:12
 16/37 A kérdező kommentje:
A 21 éves srácnak üzenem, hogy kár h törölték vagy törölte magát;)
2013. ápr. 10. 18:52
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

"gy speciális érdeklődésű ÉS meleg ÉS fiatal ÉS vékony ÉS nem kamus ÉS cammal rendelkező srácot, akkor logikus következmény, hogy sokáig fogsz keresgélni, amíg találsz ilyet."

---az tuti! én is kb már az első 2 mondatból lekapom valakiről h milyen, de amikor elkezdi sorolni a hülyeségeit, hogy cam meg speckó fotó meg tököm tudja, hát tudod sub létemre, elküldöm a halál fa..ára.

Én már régóta benne vagyok a dologban, és egész fiatal korom óta, de biztosan állíthatom neked, nagyon kevés valódi dom srác van országosan is, aki nem kutyulja a szexszel meg tényleg tudja is keményen, miről szól ez. De annyira h sztem max 10. ... és nem viccelek! (ja persze 65 éves nagypapát, aki szívesen elfenekelne, olyat találsz sokat :XD)

2013. máj. 13. 08:42
 18/37 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Azt gondolom, hogy a bizalom fontos része ennek. A bizalomhoz pedig pl a cam vagy kép igen is hozzátartozik. Ha te ezt máshogy látod sajnálom, de ne azokat szóld le, akik mondjuk csak kép vagy cam után találkoznak, hiszen teljesen érthető. Te is a boltban olyan árut veszel, amit előtte láttál. Ugyanígy az ismerkedésnél is joga van választani a partnernek, amihez fontos a kép.

A személyes véleményem, hogy a kép (persze nem két mondat után várom el én se) csak azoknak jelent problémát, akik hazudnak vagy akik nem feltétlenül úgy néznek ki, mint amit a partnerük keres. A netes társkeresőkön nem egy idősebb pasival volt mostanság beszélgetésem, akik persze jó 20-30 évvel fiatalabbnak adták ki magukat. A képhez is bizalom kell ezt megértem, de ha valakinek ez nem fér bele....

2013. máj. 13. 10:50
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

hát nézd, most őszintén ... aztán nem olyan képet ad, amilyet akar? úgy értem, honnan a fenéből tudod, hogy azon ő van? Tehát ennyi erővel teljesen felesleges, én főleg erre értettem.

Egyébként nyilván nem mindegy, kivel találkozol, na de ezt is le lehet szűrni azonnal 2 mondatból, ne viccelj. Ha mégse, akkor nincs rutinod :)

2013. máj. 13. 13:00
 20/37 A kérdező kommentje:
A képre is vannak megoldások, hogy tudjad ő van-e rajta. Pl ha friss képet csinál.
2013. máj. 20. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!