Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexualis pasik elmondjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexualis pasik elmondjak a lanyoknak, hogy pasikkal is letesitenek/letesitettek szexualis kapcsolatot mielott szexre kerulne a sor?

Figyelt kérdés

Es van olyan lany,aki megengedi egy fiunak,hogy a puncijaba dugja a farkat,ugy hogy tudja,hogy pasikat szokott seggberakni?

Vagy hogy megcsokolja azzal a tudattal,hogy egy masik pasit is csokolt,es pasik farka volt a szajaban?

Van olyan no,akit ez izgat,es nem taszit?

Esetleg meg egyutt elni es gyereket szulni is kepes egy biszex fiunak?

2013. jan. 30. 01:33
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Kedves bvok,ha nem akarok egy ferfivel komoly kapcsolatot,akkor nem is varom el tole,hogy elmondja,hany lannyal volt eddig dolga.

De azert egy biszexualis pasi eseteben visszataszitonak tartom,ha nem tudatja a lannyal,hogy pasikkal is lefekudt.

Mert szerintem nem en vagyok az egyetlen,aki ennek tudataban nem akarna semmilyen szexualis kapcsolatot vele.

2013. febr. 6. 15:14
 42/42 A kérdező kommentje:

#40/41-es valaszolo,en nem igy gondolom.

Nem igazan van lenne ra esely,hogy csak ugy osszeakadjunk,mert nem szoktam idegenekkel agyba bujni,pl ha leszolit egy vadidegen pasi szorakozohelyen,utcan,barhol.

De lehet,hogy azt hiszem,ismerek valakit,nem is hallok rola semmi olyat,amit nem toleralnek,aztan ugy alakul,hogy osszejovunk,egy ejszakara,vagy esetleg komolyabbak a szandekaink,es nem tudatja velem,hogy biszexualis,mielott barmi tortenne koztunk,es csak utolag tudnam meg,ennek a gondolatatol is undorodom.

De nem erzem ugy,hogy ez a veszely fenyegetne,de ki tudja kivel hoz ossze a sors.

2013. febr. 6. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!