Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexualis pasik elmondjak a lanyoknak, hogy pasikkal is letesitenek/letesitettek szexualis kapcsolatot mielott szexre kerulne a sor?
Es van olyan lany,aki megengedi egy fiunak,hogy a puncijaba dugja a farkat,ugy hogy tudja,hogy pasikat szokott seggberakni?
Vagy hogy megcsokolja azzal a tudattal,hogy egy masik pasit is csokolt,es pasik farka volt a szajaban?
Van olyan no,akit ez izgat,es nem taszit?
Esetleg meg egyutt elni es gyereket szulni is kepes egy biszex fiunak?
Meglepodtem a valaszokon,nem ilyenekre szamitottam.
Es meg most sem birom felfogni,hogy ezt komolyan gondoljatok.
Szamomra vegtelensegig visszataszito lenne egy ferfi,aki ket karura jatszik.
A tudat,hogy a ferfiakat is kivanja szexualisan,sor szexualis kapcsolatot is letesit veluk.
De nem ez onmagaban,semmi bajom a homoszexualitassa.
Hanem az,hogy amellett,hogy a pasikhoz is vonzodik,velem is egyutt akar lenni.
Belegondolni is undorito,hogy lefekudjek egy ilyen ferfival,vagy csak megcsokoljam.
Volt mar ra alkalom,hogy fel akart szedni egy biszex ferfi,en nem ismertem,de az ismeroseim rogton szoltak rola,hogy nemcsak a lanyokat szereti.En kozoltem vele,hogy kizart,hogy barmi is legyen kozottunk,maximum baratsag.
Es mikor megkerdezte,hogy miert,akkor elmondtam.Nem ertetlenkedett,es nem nezett ugy ram,mimt egy UFO-ra,nem varta el,hogy termeszetesnek vegyem azt,hogy ferfiakkal is lefekszik,es azutan velem akar ismerkedni,amin most igy a valaszok utan csodalkozom is.
Vagy legalabbis nem mutatta ki,ha igy gondolta.
Nyiltan elmondtam,hogy mi az,amit soha nem tudnek elfogadni.
O elfogadta,nem feszegettuk tovabb a temat,es nem lett harag belole.
Aztan kesobb belegondoltam,hogy mi lett volna,ha osszejovok vele,es csak azutan tudom meg,hogy biszex,vagy,azon agyaltam,hogy vajon elmondta volna meg az elejen,lett volna benne,annyi tisztelet?
Es kivancsi voltam,hogy hogyan mukodik ez.Elmondjak a biszex fiuk a lanynak/fiunak hogy mindket nemhez vonzodnak?
Es mikor mondjak el neki?
Nézd, mások vagyunk. Nekem alapból a fiúk, csakis a fiúk tetszenek, én nőhöz nem tudnék "úgy" érni és más a kiindulópontom is. Két fiú együttesen is vonz, ahogy kényeztetik egymást. Ne a nagy, szőrös melegekre gondolj, hanem a helyesekre, csinosakra.
Nekem ez szexi. :)
A többit meg már írtam... ettől egyáltalán nem biztos, hogy meg fog csalni, vagy, hogy a fiúkat jobb szereti nálam.
Kb. annyi, hogy tudni lehet, mondják, utalnak rá, hogy vonzódnak a fiúkhoz is.
Sosem akadtam fenn rajta, én is hozzájuk vonzódom. :)
Hokis Pasi,azert ennyire nem kene mar befogadonak lenni.
Szoval szerinted az lenne a normalis,ha termeszetesnek venne mindenki,hogy a parja noket is,pasikat is dug,lyuk-lyuk alapon.
Akkor majd azt is termeszetesnek kene venni,es elfogadni,hogy kiskutyat,kismacskat,oregnenit,oregbacsit is megdugott,mindent,ami szuszog.
Hisz ne bontsuk mar szet a dolgokat,valakinek ezek a dolgok is termeszetesek,legyunk befogadoak,nem?
Egy meleg pasi szamara is lehet undorito,hogy a pasija nokkel is egyutt volt.
De aki egy nos pasival van,az tudataban van annak,hogy a szeretoje ket kapura jatszik,es ha undorodna tole azert mert novel is lefekszik,akkor nem lenne vele.
Ez inkabb a feleseg fele undorito huzas,ha nem tud rola,hogy megcsaljak.
Raadasul ami meg megalazobb,hogy egy pasi is jobb nala a ferjenek.
Nem vagyok pasi.
A többire meg már válaszoltam.
Ha lenne férjem és ő csalna rendszeresen férfiakkal, az más. De itt nem erről van szó.
Ha hetero a férjed akkor is csalhat, csak akkor nőkkel.
Az meg, hogy én mennyire vagyok befogadó, annak függvénye mit szeretek.
Írtam, hogy két egymást kényeztető szépfiú nekem egyenesen szexi. Ha valami tetszik az embernek, akkor könnyű befogadónak lenni vele szemben.
Azt meg nem írtam, hogy mindenkinek el kellene fogadnia. Ha neked undorító, az csak a TE DOLGOD. Ez meg az enyém. Sosem értettem, aki az emberek többségét fazonra akarja szabni.
Te is azt szeretsz, amit, meg én is.
Nem vagyunk egyformák. Na és?
#13/15-os valaszolo,nem is a megcsalasra gondoltam.
Hanem arra,hogy onmagaban taszitana a tudat,hogy a ferfiakhoz is vonzodik,es le is fekudt veluk,aztan meg en is fekudjek le vele.
Vagy meglatunk egy jo pasit,es tudnam,hogy o is arra gondol,hogy mint en,hogy milyen vonzo ferfi.
Es szamomra egyaltalan nem taszito,hogy a parom mas nokkel volt egyutt elottem,mert ez a termeszetes.Fura is lenne,ha nem fekudt volna le mas lanyokkal.
77%-os valaszolo.
Tudom,hogy no vagy,nem is neked cimeztem az elozo valaszt.
Es nem is a megcsalasta iranyult a kerdesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!