Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi biszexuális lány van?
Figyelt kérdés
Egy csomószor látom a szórakozóhelyeken, hogy a lányok tök jól elvannak egymással...smárolnak, meg ilyenek...Miért csinálják... Tényleg ennyien biszexek...2013. jan. 2. 22:17
1/18 anonim válasza:
és? legalább csatlakozhatsz közéjük :D
2/18 anonim válasza:
csak idióták meg részegek legtöbbször..am hány éveseket látsz,? az ugy érdekelne de sztem olyan 15-19 köztik nem?:)
3/18 A kérdező kommentje:
de igen...15-19 kb. Miért?
2013. jan. 2. 22:23
5/18 anonim válasza:
Szerintem,csak divatból csinálják,hogy felfigyeljenek rájuk.Meg a legtöbb pasinak ez bejön,tisztelet a kivételnek.
6/18 anonim válasza:
Attól hogy két lágy smárol, még nem feltétlen biszexek. Egy részük pl. leszbikus, csak vállalja a szexualitását.
Egyébként a statisztika szerint 2-3 %-a a társadalomnak a nők közül az aki más. A férfiaknál ez az arány 3-5%, szóval belülük ténylegesen több van, csak őket kevésbé látod.
7/18 IamME21 válasza:
Miért csinálják? Vagy mert ribancok vagy pedig mert birják egymást. Kérdezd meg tőlük.
8/18 anonim válasza:
Én heteró vagyok,de egyszer kipróbálnám egy lánnyal.
19/L
9/18 A kérdező kommentje:
és szívesen fogadnád egy lány közeledését akkor? biztos, hogy heteró vagy?:)
2013. jan. 2. 23:15
10/18 anonim válasza:
Biztos,nem egy kapcsolatra értettem,hanem csak egy éjszakára EGYSZERI ALKALOM-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!