Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van ilyen sok szép lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok szép lány az osztályomban? :/// (16/l - előre kérem a homofóbokat és egyéb bunkókat, hogy kíméljenek! )

Figyelt kérdés

Áldás és átok is egyben, mert imádom a tesiöltözőt... ;) de nap mint nap szívtépő érzés elmondani magamnak, hogy soha semmi nem lesz,

szeretnek, mint barátot, ne értsd félre a jeleket, feltűnés nélkül nyáladdz... stb.

attól félek, hogyha elmondanám nekik, hogy lezbi vagyok, eltávolodnának tőlem, pedig igen jóban vagyunk, valamilyen szinten központi ember is vagyok, és nagyon szetetem az osztályom. nem tudom, hogy merjem - e eserleg elcseszni a maradék 2 és fél évemet, demár nem bírom sokáig. :/

tapasztalatok osztály visszajelzése felől? negatív/elfogadók voltak?

légyszi adjatok tanácsot! valakinek összejött osztálytársal? (kort is légyszi)

köszi, hogy elolvastad :)

2012. dec. 6. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Juj... Amit előző mondott, azért durva. Szerintem ezt ne csináld, mert ettől senkinek nem lesz jobb.
2012. dec. 7. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:

15:03

Hosszútávon ez az egyetlen megoldás, ha nem akar hazudozni.

2012. dec. 7. 15:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne mond el nekik!

21/L/L

2012. dec. 7. 19:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!