Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb jöttem haza egy házibuliból. Sokat ittam a b, nömmel. Bementünk egy szobába, és csókoloztunk. Benyult a bugyimba és megujjazott. Ráadásul élveztem is. Eddig csak fiúkkal csináltam. Biszex lettem? 19L
Ne legyél már oda a kis szűzikéktől. Be vannak gerjedve mert még egy csajnak is több lány összejött mint nekik valaha :P
Ettől nem lettél biszex. A barátnőddel lehet nagyon szeretitek egymást. Sok dolgon mentetek keresztül, szép lánynak tart akire felnéz valamilyen módon és részegen hirtelen beléd akart bújni csak hogy kimutassa :).
Ha élvezted is akkor nem történt semmi baj. De lesz majd egy kínos beszélgetésetek valószínűleg.
Ha járni szeretnél a lánnyal és éreznéd hogy féltékeny vagy ha a fiúk csapják neki a szelet, vagy más lányokkal látod beszélgetni...stb. Akkor kezdhetsz gyanakodni ;)
Alighanem téged is magával ragadott a biszexuális acélos karma.
Most 3 napig ülnöd kell az abálóban, hogy kimenjen vhogy az átok. :D
Ismerek közelről egy nőt, aki 6 nővel lefeküdt,még többel smarolt,de szerinte ő nem biszex. Emellett kb 25 férfival is, de szerinte ettől nem ribanc
Szóval az ilyen szavakat minden nő úgy értelmezi,hogy pont ne essen bele a kategóriába,ami röhej.
Szóval igen, biszex és ráadásul ribanc is vagy.
Én is benyúlhatok a bugyidba?
(Bár én ilyen ódivatú vagyok, én a férfi-nő felállást kedvelem.)
nagyon fiatalok vagytok. ilyenkor kísérleteztek, próbáljátok felfedezni a saját és egymás testét a szexualitást. a hormonok tombolnak. lehet, h ez csak egy egyszeri alkalom volt, lehet, hogy megismétled, egyikkel sincs baj.
nem az a lényeg, hogy biszex vagy-e, hanem hogy élvezed az életet. ez mindaddig rendben van, ameddig magadnak és/vagy másnak nem ártasz vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!