Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hogy reagálnátok erre?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok erre? (meleg téma)

Figyelt kérdés
Világ életemben figyeltem arra, hogy ne próbálkozzak olyasvalakinél, akinek nincs ilyen irányú vonzódása. Viszont cserébe megkaptam ennek "ellenkezőjét". Többször előfordult már, hogy több éve barátaim (akik garantáltan nem voltak soha a saját nemükkel) elém álltak azzal a kéréssel, hogy ki szeretnék velem próbálni. Ez egy nagyon hülye helyzet, függetlenül attól, hogy tetszik e az illető vagy sem. Akivel van egy több éves, stabil baráti kapcsolatunk az ne akarja már az egészet egy ilyen kockázatos kimenetelű dologért fejre állítani. Nem? Ti hogy reagálnátok ebben a helyzetben, hogy a legkevésbé se csorbuljon a barátság?

2012. okt. 28. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
NEM! Túl kevés töltény..
2012. okt. 28. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem nem kéne, mert lehet hogy ha ők csak kipróbálnák de nem éreznek úgy akkor hamar túllépnek rajta és nincs semmi de te viszont ugye nem biztos hogy túl lépsz ezen és vonzalmat kezdesz érezni iránta az elrontja ahogy a fiú lány barátságot is megváltoztatja a szex a különbség csak az lenne szerintem hogy ha ő mégsem érez úgy akkor csak számodra lenne ez rossz, úgyhogy nem támogatom :/
2012. okt. 28. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sohasem értettem ezeket a "jó haverok vagyunk, figyelj, próbáljunk már ki egyet s mást, miért is ne, mi történhetne?" dolgokat.

Ne csináljátok. Nem lesz jó, valószínűleg egyikőtöknek sem. Egészen egyszerűen, egyenesen mondd meg neki, hogy ezt ne veled próbálja ki, mert te a barátja/haverja vagy és nem egy fel- és kipróbálható fuckbuddy.

2012. okt. 28. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
A barátság miatt belemennék.
2012. okt. 29. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok haverom van, akik látszólag nem melegek, de ha elém állnának, hogy szeretnék velem kipróbálni, én belemennék, nem hinném, hogy ez a barátság rovására menne, kivéve ha én beléjük nem habarodok. (ez meg az én felelősségem)
2012. okt. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!