Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezzek ilyen bi vagy meleg srácot ingyen?
"Inkább segítenétek neki,"
Rajta!
Nyugodtan segíthetsz neki.
Azt írtad meleg vagy.
Na,bevállalod a képet? Gondoltam hogy nem? :)
21. válaszoló:
Attól mert meleg vagyok, az nem azt jelenti, hogy mindenkivel orális szexelnék!
"Attól mert meleg vagyok, az nem azt jelenti, hogy mindenkivel orális szexelnék!"
Akkor másokat se bátoríts,ha akarsz segíts rajta te!
"ahelyett hogy segítenétek neki"
de!mindjárt
azt is kinézném belőled,hogy te vagy a kérdező,csak másik fiókkal
Kérdező!
Nem a melegséggel van itt a baj.
Hidd el,ha egy heteró pasi akarná ezt megcsinálni egy csajjal,ott is le lenne oltva a kérdező.
Miért vagyunk kiakadva?
Mert ez helytelen,megalázó,persze hogy senki sem hagyja szó nélkül.Elég idióta fogadás,meg te sem lehetsz tiszta,ha belementél.Most meg itt sírsz,hogy hogyan csináld meg?Gondoltál volna akkor erre,mikor belementél.
Ha meg kiteszel egy kérdést,fogadd el,hogy fogsz kapni negatív válaszokat,mert szabad országban élünk,bárki írhat.
A kérdező kommentje:
Meglátom hogy döntök, de azt én se értem, hogy akit nem érint miért háborodik fel, stb? AZ ő életét miben hátráltatja ez, stb. AZt se szoktam érteni h minek megy egy homofób a meleg kérdésekre ha nem azért mert vmiért nagyon érdekli....
Ezzel beismerted hogy meleg vagy!!! :))))Köszi! Meleg kérdés :))) hahaha
Drága!
Hülye kérdésre,hülye válaszok.
Bár arra amit fentebb kérdeztem,arra még mindig nem válaszoltál.
1.Szerinted ez egy normális dolog?
Komolyan pozitív válaszokat vártál?
2.Minek mész bele ilyen baromságokba?
3.Mi történik,ha nem csinálod meg ezt az egészet?
4.Ugye tudod,hogy egy tipikus heterót nem érdekelné ez az idióta fogadás,nem azon gondolkodna hogy hogyan teljesítse?
23-as vagyok! Én nem bátorítok senkit! A segítség alatt azt értettem, hogy ha valakinek van olyan ismerőse, aki ezzel a feltételekkel bevállalná, a tudna rajt segíteni.
Ja és azt nem fogom bizonygatni, hogy nem én vagyok a kérdező, mert engem nem érdekel, hogy mit hiszel és szerintem a kérdezőt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!