Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezzek ilyen bi vagy meleg srácot ingyen?
Az előttem szólok válaszaira reagálnék. Komolyan mondom, hogy örülök, hogy vannak itt épeszű emberek még akkor is, ha ez nekem nem kedvező. A képről írtam, hogy én se kívánom kiadni a képet, hiszen nem akarom sehol viszont látni. Azonban a másik fél ezt vagy elhiszi vagy nem. Azt majd ő eldönti.
Aztán írják az ismerkedést. Van naponta 100 olyan kérdés ami ismerkedős bármelyiknek írhatnék. Egyébként 1 db üzenetet kaptam!
Az, hogy ki bízik bennem és ki nem a saját döntése, de azért érdemes átgondolni, hogy mi jó lenne nekem abban, hogy kitalálom? Miért okozna örömöt azzal pazarolni az időt, hogy itt kamuzzak? Na és méginkább azon, hogy ha csak ki akarom próbálni sráccal (ahogy írjátok) akkor minek akarnék róla fényképet is? Ezeket azért érdemes átgondolni az ítélet hozatal előtt.
"A képről írtam, hogy én se kívánom kiadni a képet, hiszen nem akarom sehol viszont látni."
Hát ez szép és jó,de ha neked kell lefényképezni,hogy az illető szájában van a te farkad,akkor az nem hiszem hogy neked annyira ciki lenne,neked nem hiszem h látszani fog rajta az arcod.
Meg amúgy is szegény csávónak milyen megalázó lenne,hogy csak egy kép miatt,fogdásból lefotózod,ahogy ott van a farkad a szájában,hogy aztán tök mindegy hogy hol,a haveroknak is mutogasd.
Épp eszű ember nem hiszem hogy belemenne.
Miért?
Ennyire kötelező megcsinálnod,ha nem akarod,akkor nem értem?
Mi lesz ha nem teszed meg?
Körbe állnak,és kinevetnek?
Vagy megölnek?
Ha ez igaz lenne,elég érdekes emberekkel lennél körül véve.
Szerintem is arról lehet szó,hogy ki szeretnéd próbálni,csak
azt akarod hogy nagy titokban történjen az egész.
"Nem értem miért csak oltogatni tud mindenki a segítség helyett."
nem értem egy ilyen beteg ötlet után mit vártál?
h gratuláljunk?
te sem gondolhatod komolyan?
meg segíteni?
hol élsz?
tényleg beteg vagy,most ezt úgy mondod,mintha ezen múlna tényleg minimum az életed
ha tényleg igaz is,amit leírtál,később nem bánnád meg h heteró létedre belementél ebbe,vmi idióta fogadás miatt?
Én nem értelek.
Úristen! Miért nem lehet béken hagyni ezt a fiút? Ha szerintetek kamu, akkor miért kell vele foglalkozni? És ha nem is ismeritek, akkor nektek nem mindegy, hogy mit tesz?? Ez titeket egyáltalán nem érint, akkor miért vagytok ezen úgy fennakadva?? Inkább segítenétek neki, legalább tennétek valami hasznosat is!
15/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!