Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna titeket, ha a pasitokról kiderülne, hogy
korábban (tehát még mielőtt összejöttetek) szexelt egy
másik sráccal?
31/39 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, kissé elkanyarodtunk a témától. Jobban örülnék, ha a kérdésre válaszolnátok, nem pedig egymást ócsárolnátok...
Hát igen, jó lenne ha a kérdésre válaszolna mindenki! Engem is érdekelnének válaszok ha én már válaszoltam.. nem én kezdtem az ócsárlást.. én egy őszinte választ írtam és egyből jöttek a hurrogások. Akinek nem tetszik, ne kommentáljon.
2012. szept. 24. 23:27
De sok buta ember él a földön:(
Egy részének fingja nincs az életről a másik meg osztja az észt abból a kevésből, melyből neki sem jutott!
Az emberek nagy része rendelkezik homo-erotikus ábrándokkal.
Van aki ezt megéli gyakorlatban és van aki megmarad az álmok szintjén.
Emiatt bárkit elítélni nem másról szól, mintsem a magadban meglévő saját vágyaidtól rettegni!
Tessék csak Jung, Freud, Adler, Szondy munkásságát olvasni!
És akkor nem említettem a két élő legendát a Kinsey egyetemről akik életüket ennek a témának szentelték:
William Masters and Virginia Johnson
2012. szept. 25. 10:56
Ha ilyen problémád van a csajoddal beszéld meg. Mindenki másképp látja.
Pl engem nem zavarna. Sőt tetszene ha a párom fiúval csinálná, esetleg hármasban is.
Az se zavarna ha őt dugnák:DD
2012. szept. 25. 17:36
Az én párom is biszex. A kapcsolatunk elején ráéreztem a dologra és addig faggattam, míg bevallotta. Vettünk egy kétágú vibrit és így megkapja a prosztata orgazmusát időnként amikor kéri.. Engem egyáltalán nem zavar.
2012. szept. 25. 21:43
De egy ótvar dolog lehet, már ne haragudj...
Csodálatos lehet, mikor egy lány pakolgatja a pasiját vibrivel.
Téged tényleg nem zavar, hogy ezt kell csinálni?
2012. szept. 26. 22:13
Egy ilyen elfajzott világban az ilyesmi lassan normálisnak számít és az emberek fejébe szépen bele is táplálják, hogy nekünk ezt bizony el is kell fogadni. A gyenge embereknél persze rögtön működik és sajnos egyre kevesebb, aki nem nézi jó szemmel, de erre a kommentek olvasása alapján is rájön az ember.
2012. szept. 26. 22:20
nekem volt bisexbarátom, totál nem para, kedves volt vicces és aranyos. Egy csomó dolgot meg tudtam vele beszélni, nagyon megértő volt, már 1,5 éve hogy szakítottam vele, de azóta is bánom, nagyon hiányzik :(
2012. szept. 27. 16:11
Kedves kérdező!Engem kb. sokkolna ha ez kiderülne a barátomról, biztos,hogy megváltozna az eddig kialakított képem róla.Nagyon nagyon szeretem,de ez nem tudom...Szerintem én nem tudnám ezt feldogozni. 20/l
2013. aug. 5. 05:23
Kapcsolódó kérdések: