Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna titeket, ha a pasitokról kiderülne, hogy korábban (tehát még mielőtt összejöttetek) szexelt egy másik sráccal?
Figyelt kérdés
Volt már közületek valaki ilyen helyzetben? Mit tettetek?2012. szept. 24. 16:14
21/39 anonim válasza:
Ahogy én nézem több ember is osztotta eddig a véleményemet. Sajnálom, hogy nem vagy képes kezelni a negatív kritikát, tipikus érzékeny lelkű kis homoszexuális majom vagy te is. :D Vagy te a biszex vagy? Nem nézem már vissza, igazából egy kutya. És ha úgy véled, hogy én kirekesztő vagyok a homoszexuálisokkal szemben, akkor nem gondolod, hogy neked, mint búzának, nem úgy kéne reagálnod rá, hogy te is megpróbálsz kirekeszteni..? Így érzésed szerinted mennyire vagy hiteles bárki szemében?
22/39 anonim válasza:
Hát nem, de a kérdésben bi-, homoszexualitásról van szó és ezt rögtön látni is, és ha valaki elítéli és csak bunkón beszólni tud, az tartsa magában. Ez az én véleményem.
23/39 anonim válasza:
#21: én vagyok búza? Heteroszexuális nőként ez érdekes gondolat.. :D És tudom kezelni a kritikát meg kb. letojom, ki mit gondol csak azt nem szeretem ha a melegeket ócsárolják. Elmondhatod a véleményedet, csak ne csúnyán, bunkón.
24/39 anonim válasza:
Nem én kezdtem el bunkózni. Tudod, én az olyan embereknek mint te, csak annyit kívánok, ha ennyire odavagy a homoszexuálisokért, akkor legyen ilyen az összes gyereked és minden más családtagod is, aztán akkor el lehet gondolkodni, hogy ez így jó-e.
25/39 anonim válasza:
Mi van négyeske, nem bírsz mit kezdeni az elfojtott homoszexualitásoddal? Ha nem érint a téma, akkor mit vergődsz itt? Csak nem azért, mert titkon szopnál?!
27/39 anonim válasza:
Tessék, sírsz itt nekem, hogy normálisan válaszoljak, aztán ha ír egy óvodás majom valami olyat, ami ínyedre van, akkor jön a debil sor smiley és az őrjöngős vidámkodás?:)
Képmutató is vagy, nem csak a kritikát nem bírod. Inkább ne válaszolj, tudom hogy épkézláb érvekkel nem tudsz vitatkozni, felejtsük el egymást.
28/39 anonim válasza:
Nocsak, tán nem fején találták a szöget? :)) :D Nyugodtan felvállalhatod az érdeklődésedet, anonim az oldal :)
29/39 anonim válasza:
Hehe milyen háború alakult ki:D Támogatom a b*zi,bi ellenes tábort. Az ilyen emberek nem emberek. Hányinger az egész dolog. Nem véletlen hogy több vallás is tiltja. Elárulom minden embernek hogy normális a férfi-női kapcsolat. Amiben ti vagytok az egyszerű betegség amit nem lehet ki irtani csak veletek együtt amit én legszívesebben támogatnám. Aztán most mindenki írhat nekem aki b*zi párti leszarom őket, ilyen korcsokkal nem fogok vitatkozni...
30/39 anonim válasza:
28-as, én már nem tudom mit kezdjek veled, ha neked az jön le az írásaimból, hogy én buzulni akarok bárkivel is, akkor megtoldanám az eddigi felfedezett rossz tulajdonságaidat azzal is, hogy képtelen vagy szöveget értelmezni és óvodás szinten vagy agyilag. Remélem most már rendben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!