Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex társadalom?
"nekem az az "elvem" ha én egyszer élvezem a szopást, akkor nem akarok leélni az életem úgy, hogy csak pin.át nyalok"
Ha neked a szopás a fontos a szexben, akkor tényleg nem fogsz nőhöz vonzódni. Aki a nagy mellekre gerjed, az meg nem fog férfiakkal próbálkozni. Én nem rajongok az orális szexért, semelyik oldalról, és a nők melle sem érdekel. Nem tudok vele mit kezdeni. Viszont egy szép arcba bele tudok szeretni. Az viszont férfinak is lehet, csak az a fajta szépség inkább a nőkre jellemző. Ezért maradtam náluk.
39F
Már megint a média... Mondj egy példát, légy szíves!
Nézzünk csak körül, hol van jelen leginkább a téma? Nyílt fórumokon, átlagemberek között. Átlagemberek biztatják EGYMÁST, de persze könnyebb egy "külső erőt" hibáztatni.
(Hacsak nem média=internet a te szótáradban. Ebben az esetben elnézésedet kérem.)
Ha még közelebbről nézzük, akkor megfigyelhető, hogy nők esetében a biztatók jelentős része hetero/bi férfi, vagy kisebb részben bi/leszbikus nő. Egyértelmű, hogy miért, ugye? Kell ide a média? Szerintem nem.
A heteroszexualitástól eltérő orientációkkal az a "baj", hogy aki nem éli meg, az többnyire nem is érti. Az, hogy a társadalomnak mekkora része biszex, az attól függ, kinek mi számít biszexualitásnak. A szexualitásban nincsenek éles határok, sőt. Az, aki egyszer kíváncsiságból kipróbálja, de utána soha többet, az bi vagy nem? Nézőpont kérdése. Én például azt tekintem "valódi" biszexualitásnak, ha az illető mindkét nemben talál olyan személyt, akivel képes hosszabb távú, részben érzelmeken alapuló kapcsolatra. Ettől még lehet, hogy egy nő valamivel, vagy sokkal jobban vonzódik a férfiakhoz, mint a nőkhöz, vagy fordítva, nem szükséges az 50-50%. A kíváncsiakra meg ott van az angol bi-curious kifejezés.
Ja, és attól, hogy egy biszexuális egy ellenkező nemű személlyel éli le az életét, még nem lesz heteroszexuális, sem homoszexuális, ha egy azonos neművel. Ez ugyanolyan, mint egy sima kapcsolat. Ha pasi vagy, a lányokat szereted és összejössz egy Zsuzsi nevű csajjal, akkor te talán zsuzsiszexuális leszel? Attól, hogy van barátnőd/barátod, még ugyanúgy észreveszel más nőket/férfiakat, ugyanúgy TETSZENEK az adott nem képviselői, de mivel kapcsolatban vagy, jobb esetben nem fogsz fűvel-fával lefeküdni, mert elkötelezted magad valaki mellett.
A megcsalás megint más téma. Én marhaságnak tartom, ezt a "csak akkor számít, ha..." dolgot. Lefeküdt valakivel, aki nem én vagyok? Megcsalt. Kész, pont. De ez csak az én elvem, más meg nem így látja.
"Biszex társadalom?"
itt is annyi van mint bárhol máshol,csak itt felválalhatják arc,és név nélkül.
A média csak "divat bisexeket termel" Pl: a lányok smaciznak a barinőikkel me az tetszik a srácoknak azt viszlát.Ez a bulizos mult része lesz,és emlékezni sem fográ.
14:54
És ha lesz egy barátnőd akkor mit fogsz szopni?
A kérdésre válaszolva:
szerintem a mediának semmi köze ahoz, hogy ki biszexuális és ki nem. Egy pár 'divatbiszex' biztos van.
De a legtöbbek igazán biszexuálisak.
Ez valójában tök szép dolog. Fiúba, lányba is beletud szeretni. Nem számít, hogy mit hord az illető a nadrágban. Hanem a belső értékek számítanak. Bár ez valamilyen szinten pánszexualitás...de ne menjünk bele.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!