Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex társadalom?
10:11
Részemről a nyelvét jobb, ha a szájában tartja, de az ajkakról is elmondható ugyanez, ha nem borostás az illető. Viszont a csókhoz hozzá tartozik az összesimulás is, és ott már lehetnek különbségek.
39F
Ja, és 10:11:
Én is mondhatnám, hogy nem nyalnám azt a punit, ami havonta vérzik. Kicsit túlagyalod ezt a dolgot. Különben meg úgy tudom, hogy a normálisabbja gumival dugja azt a nyílást.
persze, hogy vannak különbségek , ezért is nem értem hogy lehet egyszer lánnyal egyszer fiúval lenni , puszta kíváncsiság számomra nem magyarázat, mert akkor pl egy lány kíváncsi lesz milyen egy lóval és akkor kipróbálja .....ez valami genetikai hibakód ?:O vagy egyáltalán ez hogy jön, hogy lefeküdtem eddig pasikkal, most kipróbálom lányokkal is, mert Böcsinek jó a melle a és a segge, és ezút biszex leszek ?!:D
OK, gondolom az azonos neműek iránti vágy is így alakul ki, mármint a csak azonos neműek iránti , de ez nekem akkor is ....áh, inkább hagyom is, ez az én elméletem :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!