Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Homo/biszexuálosok! Ti mikor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homo/biszexuálosok! Ti mikor, hogy jöttetek rá, hogy nem heteró irányultságúak vagytok?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy hány évesen,milyen módon,volt-e előtte kapcsolatotok stb

2012. jún. 10. 22:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
rééééég (14 kb)
2012. jún. 12. 10:28
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Hát kb 13 évesen már bejöttek a fiúk, de 15-16 évesen világos lett miután szexeltem egy haverommal. Azóta próbálok állandó sexhavert találni, de mindneki link:( Pedig jó lenne ha vki rendszeresen kielégítene és nem kéne félni a lebukástól meg a betegségektől.
2012. jún. 16. 17:11
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Hát én is kb.13. Edzésre jött egy új fiu,edzés után velem szemben zuhanyzott,és felállt rá... Aztán táborban is volt ilyen,volt hogy egymásnak vertük,de ennyi. Egy szép pucér fiura mai napig feláll,de nem merek lépni semmit,mert boldog kapcsolatban élek egy lánnyal. Azért néha meghuzogatnám vknek...:) 32 bi f
2012. jún. 16. 23:28
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

12 évesen tudasodult bennem, de már korábban kezdődött a vágyakozás

32 bi f

2012. jún. 22. 07:55
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
14 éves koromban kezdtem észrevenni, hogy valami nem stimmel, de még nemnaon tudtam bevallani magamnak, mára már könnyebben kezelem a helyzetet:) am, osztálytársam indított be 17/F
2012. jún. 22. 23:10
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Én kb. 2-3 hónapja...

még nem volt semmilyen kapcsolatom, de észrevettem hogy a lányok is ugyanúgy be tudnak indítani, néha jobban is mint a fiúk..

bi 15/L

2012. júl. 7. 11:00
 17/25 anonim ***** válasza:
93%
14 évesen kb de mar elötte ereztem hogy valami mas csak nem figyeltem rá oda. Most 16 vagyok, alakul valami lannyal es meg soha ilyen boldog nem voltam :)
2012. júl. 8. 01:04
 18/25 anonim ***** válasza:
94%

10 éves korom óta nézegetem a lányokat. Mindig megnéztem őket, de úgy gondoltam, csak egészséges versenyszellem, hogy csinosabbak-e mint én vagy ilyesmi. De feltűnt, hogy körülöttem mindenki szerelmes már fiúba, én pedig nem vagyok, nem voltam. Ez nem is változott, de nem hiányzott a dolog, így nem figyeltem oda az árulkodó jelekre :)) aztán elballagtam, és új suliba kerültem. 15 voltam. Az első napon, amint az új osztályomba kerültem, megláttam egy lányt (aki leszbikus, és focista, igazi fiús lány), aki rögtön szimpatikus lett nekem, és mindenképpen a barátja akartam lenni. Valami furcsa kötődést és egyfajta ragaszkodást éreztem...de még mindig csak barátságnak véltem a dolgot. Ám szimpatizálásom nem volt kölcsönös :)) utált, oltogatott, így én se voltam rest, de nem mondtam le róla, hogy egy nap barátok legyünk. Végül kialakult egy banda, ahova mindketten tartozunk, és egy éve összehaverkodtunk. Akkor már egyre többet gondoltam rá, de még mindig nem ismertem fel a dolgot, én barom xD ám amikor új sulis év kezdődött, és elhívott a szülinapi bulijára...és azon az estén együtt táncoltunk, és a valódi önmagát mutatta, nem azt, amit a suliban rájátszik...és az ő szobájában, maga mellett szállásolt el, és hamarabb elaludt, és nézhettem azt a gyönyörű arcát, testét, ahogy édesen alszik...ott tudatosult bennem, hogy én halálosan szeretem ^^ :D azóta is ő az egyetlen, akit imádok, még ha reménytelen is a szerelem amit érzek, mert ő "csak" a legjobb barátnőjeként tekint rám.

17/L

2012. júl. 8. 23:09
 19/25 anonim ***** válasza:
93%

14éves korom körül kezdtem sejtenihogy nem csak lánnyal tudnék kapcsiban lenni.De nem csináltam semit arra gondoltam,hogy ez is csak a sexuális fejlődésem része,hogy érdekel milyen lehet egy fiuval sexelni vagy bármi egyébb.

Aztán 17évesen felszedett egy srác a ZP-ben...világossá vált,hogy nem csak "fejlődésem része" a meleg gondolatok,hanem életem része.

kapcsolatom nem volt előtte se fiuval,se lánnyal.

Ui:az első csokot fiútól kaptam.

27/f

2012. aug. 3. 19:23
 20/25 anonim ***** válasza:
93%

kb 14 évesen vettem észre magamon hogy vonzódok a fiúkhoz is 15-16 évesen haverral lefeküdtünk itt már világos h bi vagyok de csajjal elöbb tudnám magam elképzelni mert aktív vagyok inkább :D

17/F

2012. aug. 4. 01:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!