Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Ti is mindig új partnert kerestek vagy inkább állandót?
ezen énis gondolkodtam...de most lehet h Jézus csak azért nem beszélt a melegekről mert tudta h mindenki elítéli és nem akart vitéát kirobantani..és ő valójában elfoggadta őket
vagy ez hülyeség?:(
10#: bocsi, csak azt hittem, hogy te is egy ilyen "raj" gyerek vagy, aki angolul próbál beszélni, és latin szavakat használ, hogy lássák, h milyen "művelt".
12#: senki nem tudja miről beszélt jézus. a biblia az egyetlen forrás, de az nem a tiszta igazság, ugyanis az egész biblia kanonizáció (válogatás) eredménye. durván fogalmazva egy csomó ember megírt amit akart, aztán na zsidó, később a keresztény főpapság eldöntötte, h mi marad ki belőle. ezért nincs benne pl. mária magdolna evangéliuma (aki egyébként feltehetően jézus felesége volt, mert ezzel két ősi zsidó királyi család vérvonala egyesült). bocs az offért, de ha már jézusozol, akkor olvasd el a DaVinci-kódot vagy ülj be egy középiskolai irodalomórára
17f
nehéz új partnert találni. szóval én mindig egy állandót kerestem. És a tapasztalatom szerint sokan vannak ezzel így.
3 férfi partnerem volt mindegyikkel minimum 4 hónapig volt kapcsolatom (csak szex).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!