Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Ti is mindig új partnert kerestek vagy inkább állandót?
Figyelt kérdés
Én egy titkos megbízható havert akivel lehetne titokban, de azt tapasztalom h a többség meg minden alkalomra újat. Csak én gondolkozom így?2012. jún. 5. 12:39
1/16 anonim válasza:
Minden nap más, férfi, nő, növény, állat, bármi jöhet...
2/16 DiMalto válasza:
Nem vagy valami népszerű itt.......:D :D
4/16 anonim válasza:
Nem. Szerencsére apád is így gondolkozott, így tudom fizetni az albérletet. Na puszi! :)
5/16 anonim válasza:
hetero vagyok és normális kérdéseket keresek ezen az oldalom, ez a kérdés nem tartozik ezek közé
6/16 anonim válasza:
És ez kit érdekel szerinted? :D
Vagy a többi nyomott agyú válasza.
Verjétek már máshol a nyálatok.
7/16 A kérdező kommentje:
Ha vki heteró, akkor miért kell belépni a kérdéshez? Írtam az első szóban, hogy kiket kérdezeK!
2012. jún. 5. 14:08
8/16 anonim válasza:
I'm hetero and what is this?
A személyiségétől és/vagy a korától is függ.Aki még nem kúrogatta ki magát az általában újat keres,aki már inkább egy nyugodtabb életre vágyik PÁRKAPCSOLATBAN az keres állandót.
9/16 anonim válasza:
utolsó: ha már angolul rajolsz, akkor helyesen. Az angol heterosexual-t (heteroszexuális) és straight-et (egyenes, de ebben az esetben heterot jelent) használ. és a "I'm hetero and what is this? " qrvára helytelen. így írják "I'm straight, so what?". Ha már angolozol legalább helyesen tennéd :S
14f
10/16 anonim válasza:
@12: [link]
Olvasd el az egészet,és a spread fölötti másfél sor alapján megérted hogy miért írtam úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!