Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, tudnátok segíteni?
szívesen csinálnám én is, de nem h ilyen haverom nincs, egyáltalán nincs is haverom :D :'((
Na mind1 h válaszoljak is, szerintem olyat lehet h amikor ilyennel poénkodtok akkor kezd el verni magadnak, mármint először csak fogdosd stb... izgasd magad, és akkor meglátod h ő mit szól hozzá, ha furcsán néz rád akk még simán el lehet poénkodni a helyzetet ha ő is elkezdi magának v nézi ahogy csinálod akkor szólhatsz neki h na akkor verd ki ... vagy ilyesmi ... :) meg lehet ezt oldani, jó h van rá lehetőséged.
"ez egy kivételes érzés csak 1 ember iránt ;)"
Na ez a bu.zis
am tegyél viagrát a kólájába, verheted neki egész nap, ha homo-ha nem
Ha legközelebb előjön ez a téma (te is előhozhatod a szex témát) és ha mondja ezt a kiverős dolgot, akkor nyulj oda neki, ha nem akarja akkor rögtön kihátrál a helyzetből, te meg mondhatod hogy csak poén volt. :)
Majd írd meg hogy alakul a dolog :)
Nekem hála istennek sikerült kialakítanom már 15 emberrel ezt és már mind összejárunk együtt 15-en sőt mi már szopunk is!
Ha érdekel hogy csináltam akkor írd meg privátban azt hogy pontosan miket szoktatok mondani ebben a témában egymásnak és hogy erre mi a reakció max. kérdezek rá 1-2 dolgot de tuti találok olyan megoldást amiből ki is lehet hátrálni!
Az előző vagyok!
Ha esetleg valaki csatlakozna az írjon privátba hogy hol lakik és ha közel van akár mehet is a dolog akár egyedül is akár haverokkal is többen!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!