Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk, tudnátok segíteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom és hülyén hangzik, de izgat az, hogy kiverjük egymásnak. Nem merem tőle megkérdezni, mert féleg, hogy balul sül el a dolog, és nem áll velem többet szóba. Elképzelhető hogy neki is van egy kis bi hajlama. Néha szoktunk poénkodni, hogy verjük ki egymásnak, de nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolja-e. Mind a ketten láttuk már egymás farkát, és egymás előtt elég gátlástalanok vagyunk, simán elővesszük meg ilyenek. Valaki tudna segítenni, hogy hogy tunám tőle megkérdezni, vagy rávezetni, vagy ilyesmi? Nem érdekelnek a b@zi vagy meg hasonló hozzászólások, mások véleménye. Ha lehet normális válaszokat várok. :D

2012. jún. 4. 15:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
kifejtenéd privibe hogy mit is gondoltál hogyan ?
2012. okt. 3. 17:35
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

szívesen csinálnám én is, de nem h ilyen haverom nincs, egyáltalán nincs is haverom :D :'((

Na mind1 h válaszoljak is, szerintem olyat lehet h amikor ilyennel poénkodtok akkor kezd el verni magadnak, mármint először csak fogdosd stb... izgasd magad, és akkor meglátod h ő mit szól hozzá, ha furcsán néz rád akk még simán el lehet poénkodni a helyzetet ha ő is elkezdi magának v nézi ahogy csinálod akkor szólhatsz neki h na akkor verd ki ... vagy ilyesmi ... :) meg lehet ezt oldani, jó h van rá lehetőséged.

2012. okt. 3. 19:30
 23/32 anonim ***** válasza:
77%
csak nekem lesz tőle hányingerem ha csak belegondolok, hogy egy férfi nyúljon a farkamhoz?
2012. okt. 11. 22:30
 24/32 A kérdező kommentje:
szerintem még egy páran így vannak vele, én annyira nem vagyok kíváncsi arra, hogy ki mit gondol erről. én elfogadtam, hogy ilyen vagyok. ennek ellenére nem érzem magam b.zinak, attól már nekem is felfordul a gyomrom ha arra gondolok, hogy valaki s.ggbe rakjon v én rakjak valakit s.ggbe. ez egy kivételes érzés csak 1 ember iránt ;)
2012. okt. 11. 22:38
 25/32 anonim ***** válasza:
Mikor legközelebb ezzel poénkosik, nézz a szemébe és kérdezd meg, hogy ezt most komolyan gondolta-e. ha igen, akkor szabad a pálya.
2012. okt. 11. 23:08
 26/32 anonim ***** válasza:

"ez egy kivételes érzés csak 1 ember iránt ;)"

Na ez a bu.zis

am tegyél viagrát a kólájába, verheted neki egész nap, ha homo-ha nem

2012. okt. 12. 00:14
 27/32 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb előjön ez a téma (te is előhozhatod a szex témát) és ha mondja ezt a kiverős dolgot, akkor nyulj oda neki, ha nem akarja akkor rögtön kihátrál a helyzetből, te meg mondhatod hogy csak poén volt. :)

Majd írd meg hogy alakul a dolog :)

2012. okt. 12. 08:47
 28/32 anonim ***** válasza:
De jó hogy neked van olyan haverod aki simán mutogatja neked a farkát. Mit meg nem adnék egy ilyen srácért.
2012. okt. 12. 09:08
 29/32 anonim ***** válasza:

Nekem hála istennek sikerült kialakítanom már 15 emberrel ezt és már mind összejárunk együtt 15-en sőt mi már szopunk is!

Ha érdekel hogy csináltam akkor írd meg privátban azt hogy pontosan miket szoktatok mondani ebben a témában egymásnak és hogy erre mi a reakció max. kérdezek rá 1-2 dolgot de tuti találok olyan megoldást amiből ki is lehet hátrálni!

2012. okt. 21. 02:57
 30/32 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok!

Ha esetleg valaki csatlakozna az írjon privátba hogy hol lakik és ha közel van akár mehet is a dolog akár egyedül is akár haverokkal is többen!!

2012. okt. 21. 03:00
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!