Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom és hülyén hangzik, de izgat az, hogy kiverjük egymásnak. Nem merem tőle megkérdezni, mert féleg, hogy balul sül el a dolog, és nem áll velem többet szóba. Elképzelhető hogy neki is van egy kis bi hajlama. Néha szoktunk poénkodni, hogy verjük ki egymásnak, de nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolja-e. Mind a ketten láttuk már egymás farkát, és egymás előtt elég gátlástalanok vagyunk, simán elővesszük meg ilyenek. Valaki tudna segítenni, hogy hogy tunám tőle megkérdezni, vagy rávezetni, vagy ilyesmi? Nem érdekelnek a b@zi vagy meg hasonló hozzászólások, mások véleménye. Ha lehet normális válaszokat várok. :D
Mondjuk az, aki ilyen dolgoktól mélyen elzárkózik, nem poénkodik rajta. Szóval én, még ha feltétlenül beleegyezést nem is várnék, azért meghökkent elutasítást se.
2012. jún. 5. 22:22
12/32 anonim válasza:
Én kiverem neked, Te kivered nekem. De semmi buz...s!
2012. jún. 5. 22:34
13/32 anonim válasza:
Elötte menjetek el inni,az oldja a gátlásokat is,és ha mégse jönne össze azt tudod mondani bocs,piás voltam
2012. jún. 6. 15:50
14/32 anonim válasza:
Lehet, hogy mindketten éppen a poénkodással ütitek el a felelősséget meg a várakozást, hogy lehetőleg a másik kezdeményezzen. A poénkodásba belefér, hogy komolyabban is rákérdezel egyszer-egyszer. Hátha annyira meglepődik, hogy azonnal rááll a dologra. Jó munkát :D
2012. jún. 9. 15:25
15/32 anonim válasza:
amikor a "szoktunk poénkodni, hogy verjük ki egymásnak" dolog ujra előjön akkor mond,hogy te komojan gondolod.
ha furán néz,látszik rajta,hogy ez bu-zi és jaj.akkor nevetgléve "csak szopatlak" öreg,én se gondoltam komolyan szöveggel ellehet ütni a dolgot.
2012. jún. 10. 18:48
16/32 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy egy piálás során kezdjetek el a szexről beszélni. Ha felállt neki, és már piásak vagytok, vesd fel, ogy verjétek ki. Ha belemegy, és közel vagytok egymáshoz, nyúlj rá, aztán húzz rá párat. Ha nem húzószkodik el, nem lesz semmi gond.
Nekem van egy aránylag hetero haverom, ugyanígy kezdtük. Aztán ő kezdte el nekem verni. És ő kérdezett rá arra is, hogy leszopjuk-e egymst. Aztán megtörtént. Azóta mondjuk őt nehezebben lehet rávenni, de néha még belemegy. Józanul semmi gond nincs
2012. jún. 19. 18:36
17/32 anonim válasza:
Majd írj, hogy sikerült -e. Kíváncsi vagyok (privibe ha lehet.
2012. jún. 19. 18:36
18/32 anonim válasza:
sexfilm nézése közben egy közös maszti,...talán segítene...
2012. szept. 14. 08:33
19/32 anonim válasza:
Jaj de megnéznék két pasit együtt.....hmmm :$ :D bocsi, ez a mániám.. (írtam is ki anno ilyen kérdést :D)
24/L
2012. szept. 25. 21:37
20/32 anonim válasza:
nézzétek meg azt az SP(neeeeeeeem ez nem az az SP ez a South Park) részt amiben Randyék egymásnak verik a jakuzziban :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!