Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok, jelenleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok, jelenleg házasságban. Nem tudom kiélni a vágyaimat. Mit tegyek? Egyre erősödik. A feleségemnek nem mondhatom el.

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, friss házas. Biszexuális vagyok. Erről a feleségem nem tud. Sosem mondtam el mert szégyen nekem. De mióta összeköltöztünk, valahogy rajtam van egy ilyen pánikféleség, hogy sosem éltem ki amit szerettem volna fiúval. Most kezdem csak érezni, mennyire vágytam volna romantikára egy sráccal, és mennyire szerettem volna legalább egyszer fiúval lenni. A feleségem nem tudja ezeket, viszont van egy 18 éves fiú a randi.gay.hu ról szedtem össze, akivel meg titokban találkoztam már, de tudja mi a helyzet így csak barátok vagyunk, annak ellenére, hogy mind a kettőnknek bejön a másik fél... azonban a feleségem bejelentette 3 hete, hogy terhes.... most még rosszabbul érzem magamat. ne értsetek félre, én őt szeretem, de van bennem ez az izé, ami most valamiért megerősödött. egy éve még teljesen kordában tudtam tartani, de most valahogy nagyon nem tudom mi van velem. segítsetek kérlek!

Ehy 24 éves fiatal férfi.

2012. máj. 31. 17:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen gondolkodunk:) Nekem a Dominik, ha lány akkor Diána, a feleségemnek pedig a Jennifer (próbálom lebeszélni ezekről a nevekről....), ha fiú Márk... szóval....:D szóval igen, gondolkodunk neveken. És nagyon várom már a gyerekemet, remélem fiú lesz! akkor majd kiegyezünk egy olyanban hogy az egyik nevét én, a másikat ő választja:) hogy melyik kerül előre? Majd kockát vetünk:D
2012. máj. 31. 19:27
 22/29 anonim ***** válasza:
94%
nem értem, hogy miért nősültél meg. sajnállak téged is meg a feleségedet is:( mindenki boldogtalan lesz egyszer. ki kellett volna próbálnod egy fiúval, ha ennyire vonz és csak utána elkötelezned magad, ha biztos vagy abban, hogy melyik nemhez vonzódsz is igazán.
2012. máj. 31. 19:28
 23/29 anonim ***** válasza:
Na látod. Most erre kell koncentrálnod. Amúgy ne aggódj a lányok is nagyon aranyosak. Nagyon sok boldogságot és egészséget. Ja, és hagyd ezt a srácot a francba, tényleg csak magadnak, a házasságodnak, és a gyerekednek ártasz vele. Semmi értelme, pláne, ha szenvedsz tőle.
2012. máj. 31. 19:32
 24/29 A kérdező kommentje:

Re: ma 19:28

Mert családot akartam, és ez minden álmom. és nem, nem fog senkinek sem fájdalma lenni!! Mert nem teszek semmi olyat...

Kedves utolsó, igen tudom hogy a lányok is, és ha lány lesz azt is ugyan úgy fogom szeretni, de azért mégis minden pasi annak örülne ha fia születne:) elvégre azt megtaníthatja focizni, sportolni, és úgy eleve, jobban meg tudjuk közelíteni:) A Srácot meg nem tudom, nem szívesen hagyom ott, mert már a barátommá vált. szóval miért kéne egy baráttól megszabadulni. annyira nem fáj azért...

2012. máj. 31. 19:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Értettem:D Csak ezt a srácnak is mindenképp mond meg. Ja, és üzenem a feleségednek, hogy a Jennifer tényleg kicsit ijesztő:D
2012. máj. 31. 19:39
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Ezért nem kellene szerelem nélkül házasodni.
2012. máj. 31. 20:16
 27/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem akarlak bántani és elkeseríteni sem, de a férfiak esetében a "biszexuális" nem helyétálló, mivel csak hetero- és homoszexualitás van náluk. A "bi" csak terelés... és csak a nőknél létezik. Sajnos ez van.
2012. máj. 31. 22:12
 28/29 anonim ***** válasza:
96%
22:12 Ez a legnagyobb hülyeség, amit ezen az oldalon olvastam a mai nap során, akkora, hogy csak valami homofób barom találhatta ki... még én is elismerem, hogy vannak biszex hajlamaim, pedig gyerekkorom óta melegnek tartom magam :)
2012. máj. 31. 23:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Meséljek kérlek kérdező, ha még itt vagy! Eltudtad nyomni a biszex vágyad vagy nem tudtál ellenállni? Gyereked hogy van? Párod?

2023. máj. 30. 01:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!