Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok, jelenleg házasságban. Nem tudom kiélni a vágyaimat. Mit tegyek? Egyre erősödik. A feleségemnek nem mondhatom el.
24 éves vagyok, friss házas. Biszexuális vagyok. Erről a feleségem nem tud. Sosem mondtam el mert szégyen nekem. De mióta összeköltöztünk, valahogy rajtam van egy ilyen pánikféleség, hogy sosem éltem ki amit szerettem volna fiúval. Most kezdem csak érezni, mennyire vágytam volna romantikára egy sráccal, és mennyire szerettem volna legalább egyszer fiúval lenni. A feleségem nem tudja ezeket, viszont van egy 18 éves fiú a randi.gay.hu ról szedtem össze, akivel meg titokban találkoztam már, de tudja mi a helyzet így csak barátok vagyunk, annak ellenére, hogy mind a kettőnknek bejön a másik fél... azonban a feleségem bejelentette 3 hete, hogy terhes.... most még rosszabbul érzem magamat. ne értsetek félre, én őt szeretem, de van bennem ez az izé, ami most valamiért megerősödött. egy éve még teljesen kordában tudtam tartani, de most valahogy nagyon nem tudom mi van velem. segítsetek kérlek!
Ehy 24 éves fiatal férfi.
"Nem hiszem, hogy sokan lennének hasonló szituban mint te."
Ó, kis naiv... nem is gondolnád, milyen sokan menekülnek házasságba elnyomott hajlamaik elől. Nem mintha segítene, attól nem fog elmúlni.
Kérdező, beszéld meg a dolgot a feleségeddel. Így vagy megcsalod, vagy szenvedhetsz évtizedekig. Ha viszont ő is tudja, mi a helyzet, kereshettek közösen megoldást... szexpartnerkeresőn sok ilyen párral találkoztam már, ahol a pasi biszex, és mindkettejük vagy akár csak a pasi örömére kerestek harmadikat...
Re : ma 18:57
Igen, boldog vagyok. igazad lehet. mondom. jobban belegondolva.
A B u z i-nak aki folyamatosan privát üzeneteket küld nekem, "kaland" reményében:
Nem értetted meg hogy nem csalom meg a kedvesemet? ráadásul egy ilyen rámenős abberált emberrel meg még barátkozni sem akarnék!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!