Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok, de van barátnőm, mit tegyek?
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert van egy barátnőm, akit mérhetetlenül szeretek és vannak a fiúk, akiktől nem várok érzelmeket, de a testüket kívánom. :$
Nem tudom mit tegyek. (Sose csaltam meg a párom, csak hogy ne legyen félreértve)
Komoly válaszokat várok és köszi előre is.
aranyos vagy, hogy kíváncsi vagy rám. :)
am az az igazság, hogy gondoltam rá, hogy fiúval a tudta nélkül, de valahogy nem visz rá a lélek. :$
am én sem ismerek biszexeket, csak melegeket, meg heterókat, illetve lányokat. :)
ma 00:57 vagyok megint
... tudom elég esélytelen, de ha gondolod és küldesz egy képet magadról privátban, annak nagyon örülnék.
21F
csórd el a csajod vibrátorát,aztán tologasd magadnak.
az nem megcsalás.
Előbb-utóbb úgyis megcsalod... már ha ez így megcsalásnak számít :) Nem lehet ezt sokáig bírni. Amúgy meg ne mondd ezt meg neki szerintem semmiféleképpen, a lányok nagyon kicsi része tolerálná a dolgot.
Ja és nehogy azt hidd, nem vagy egyedi, elég sok ilyen fiút ismerek :D Köztük magamat is :P És előbb-utóbb mind félrelépett.
18/F
hát figyelj ez rohadt szar helyzet...
amugy basszus már én kezdem magam szégyelni..mert itt sokan írják h az nem megcsalás...pedig szerintem r*hadtull az...ugyhogy nem lenne szép ha megcsalnád...az most mind1 h fiúval
amugy bevalhatod neki...te ismered a barátnőd..lehet benne lenne oylanba h hármasban..én pl benne lennék
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!