Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok, de van barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok, de van barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert van egy barátnőm, akit mérhetetlenül szeretek és vannak a fiúk, akiktől nem várok érzelmeket, de a testüket kívánom. :$

Nem tudom mit tegyek. (Sose csaltam meg a párom, csak hogy ne legyen félreértve)

Komoly válaszokat várok és köszi előre is.

2012. ápr. 17. 00:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

aranyos vagy, hogy kíváncsi vagy rám. :)

am az az igazság, hogy gondoltam rá, hogy fiúval a tudta nélkül, de valahogy nem visz rá a lélek. :$

am én sem ismerek biszexeket, csak melegeket, meg heterókat, illetve lányokat. :)

2012. ápr. 17. 01:09
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

ma 00:57 vagyok megint

... tudom elég esélytelen, de ha gondolod és küldesz egy képet magadról privátban, annak nagyon örülnék.

21F

2012. ápr. 17. 01:10
 13/20 A kérdező kommentje:
ment a privát üzenet. :)
2012. ápr. 17. 01:21
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

csórd el a csajod vibrátorát,aztán tologasd magadnak.

az nem megcsalás.

2012. ápr. 17. 01:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb úgyis megcsalod... már ha ez így megcsalásnak számít :) Nem lehet ezt sokáig bírni. Amúgy meg ne mondd ezt meg neki szerintem semmiféleképpen, a lányok nagyon kicsi része tolerálná a dolgot.

Ja és nehogy azt hidd, nem vagy egyedi, elég sok ilyen fiút ismerek :D Köztük magamat is :P És előbb-utóbb mind félrelépett.

18/F

2012. ápr. 17. 07:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez volt... én annyira megbiztam a baratnomben ,hogy elmondtam neki ,hogy a fiukat is szeretem, és most is rendesen egyutt vagyuk sot még jobban is szeressuk egymast mert tudjuk hogy mebizhatunk egymásban;) most nincsen baj ezt ugy ertem hogy most egyenlore nem vagyok ugy mond "kiéhezve" a fiukra, de magamot ismerve ha rámjon az hogy kell fiu akkor nem birok magammal én se...
2012. ápr. 17. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Varrjál pélót a nődre!
2012. ápr. 18. 02:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Akár szereti barátnőd a melegeket, akár nem - van olyan, amit tőle nem tudsz megkapni
2012. ápr. 18. 10:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj ez rohadt szar helyzet...

amugy basszus már én kezdem magam szégyelni..mert itt sokan írják h az nem megcsalás...pedig szerintem r*hadtull az...ugyhogy nem lenne szép ha megcsalnád...az most mind1 h fiúval

amugy bevalhatod neki...te ismered a barátnőd..lehet benne lenne oylanba h hármasban..én pl benne lennék

L

2012. ápr. 18. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
jaaah, én is a hármast javaslom :DD én is simám benne lennék a csaj helyében :D
2012. máj. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!